ETSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN Oldu

Elazığ TSO 2022-2026 Hizmet Dönemi Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Belli Oldu

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçim ile 2022-2026 Hizmet Dönemi Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı belli oldu.

12 Kasım tarihinde gidilen Meslek Komitesi seçimleri sonucunda seçilen Elazığ TSO Meclis Üyeleri, Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Meclis Başkanlığı seçimleri gerçekleşti. 

Üyelerimiz, Teveccühleri ile Bizleri Bu Makama Yeniden Lâyık Gördüler.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İdris ALAN konuşmasında; 

“İş dünyamızın çok değerli temsilcileri, Çok değerli yol arkadaşlarım, Odamızın bayrağını layıkıyla taşıyıp şehrimize değer katan kıymetli üyelerimiz, Çok değerli hanımefendiler, beyefendiler, Değerli Basın mensupları ve Saygıdeğer Elazığlı hemşerilerim, Hepinizi şahsım ve ekibim adına en kalbi duygularımla, muhabbetle, hürmetle selamlıyorum. Bugün Odamız ve İlimizin iş dünyası adına tarihi bir günün heyecanını ve coşkusunu yaşamaktayız. Geçtiğimiz hafta bugün gerçekleştirdiğimiz Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde, gruplarımız; üyelerimizin teveccühüyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri tarihinin en farklı sonucu ile bizleri bu makama yeniden lâyık gördüler. 

Seçimlerimiz Huzur ve Sükunet Ortamında Gerçekleşti.
Yol arkadaşlarımızın üstün gayret ve emeği ile, 41 üyeden oluşan meclisimizin 36’sı beyaz pusula adayları olarak Allah’a şükürler olsun ki aldık. Buradan bir kez daha bu fedakâr yol arkadaşlarıma huzurlarınızda şükranlarımızı sunuyorum. 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçimde; demokrasinin en sağlam örneğini ortaya koyarak demokratik ortamda özgür irademizle tercihlerimizi oyladık.  Huzur ve sükunet ortamında geçen seçimimize katılım oranının yüksek olması, oda üyelerimizin demokratik duruşlarını ve oy verme düsturuna ne kadar önem verdiklerini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bizler İçin “Seçim Çalışması” Her zaman ve her şart altında Üyelerimizin Yanında Olmaktır.
Seçimlerimizin hoşgörü içerisinde, son derece müreffeh ve güvenli bir atmosferde gerçekleştirilmesine katkı sağlayan İl ve İlçe Seçim Kurulumuza, İlimizin Emniyet güçlerine ve değerli üyelerimize ortaya koydukları hoşgörü ve nezaket için teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler “seçim çalışması” kavramını seçimler yaklaştığında sahaya inerek değil, profesyonel bir stratejik vizyon dahilinde, her zaman ve her şart altında Üyelerimizin yanında olmak, hizmetlerimizi sunmak olarak benimsemiş bir ekibiz. 

2022-2026 Hizmet Dönemimizde, daha önceki dönemimizde olduğu gibi ağzımızdan çıkan her sözü yerine getirmek gibi önemli bir görevimiz var. 

Bizler bugünden itibaren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Üyelerimize hizmetini her zaman en üst seviyede tutmak için buradayız.

Şahsım, Yönetim Kurulumuz ve odamızın tüm temsilcileri olarak; bundan sonra da üye ve üye memnuniyeti odaklı, üye sorunları, ilimizin sorunları ve ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlayan, gönül gönüle verip ben değil biz diyen, her zaman ve her koşulda birlikte çalışan bir Oda olmaya gayret edeceğiz.

Gücünü üyelerinden alan bir Oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, Odamızı, üyelerimizi ve Elazığ’ımızı layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin gelişen Elazığ’ını ortak akılla inşa etmeye devam edeceğiz. 

Bizim anlayışımızda;
• Odamızın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki temsili, 

• Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak, Problemlerine hızlı bir şekilde çözüm getirmek,

• Paydaşlarımızla sıkı bir temas ile üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getirerek Elazığ’ımız için değer üreten bir Oda olmak, 

• Personelimizin Üyelerimize ilgi ve alâkaları kırmızı çizgimizdir. 

Ayrıca, defaatle belirttiğimiz ve sözünü verdiğimiz üzere, bizim yönetim dönemiz; AR-GE Ekibimiz ile birlikte projeler ve hizmetler dönemi olacaktır.
Şehrimiz bugünden itibaren; çalışan, hizmet eden, gayret eden, mücadele eden, gruplaşmayan, kamuoyunu bölmeyen, ötekileştirici değil birleştirici ve bütünleştirici bir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine kavuşmuştur.

Bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda 33. Dönemi kapsayacak olan yönetim organlarımız şekillenecek. 

Yeni Meclisimiz, Yeni Yönetimimiz, Yeni Komitelerimiz Elazığ’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Hepinize en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum,
Selam, saygı, hürmet ve muhabbetle…” dedi.

Meclis Üyelerinin Oylarıyla Belirlenen Meclis Başkanlığı’na Sedat KARATAŞ seçildi. 

Sayın Başkanım,
Odamızın çok değerli üyeleri, Çok Kıymetli Meclis üyelerimiz, İş dünyamızın değerli temsilcileri,
Değerli Basın Mensupları, Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.

12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde, Çok değerli Başkanımız sayın İdris Alan önderliğinde, beyaz pusula adayları olarak çıktığımız meşakkatli yolda Cenab-ı Allah’ın takdiri ve üyelerimizin teveccühü ile bu kutlu göreve giden yolda muvaffak olduk.
Yine bugün gerçekleştirdiğimiz organ seçimlerinde, başta Başkanımız sayın İdris Alan ve meclis üyelerimizin iradesi ile Meclis Başkanlığı görevine seçilmenin, bu kutlu makama ve aynı zamanda vebal makamı olan bu zorlu makamla vazifelendirmenin gururunu yaşıyorum.

Bildiğiniz üzere Başkanımız Sayın İdris Alan liderliğinde, uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık.  Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonrada, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. 
Tüm Meclis Üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine çok büyük hizmetler katarak çalışacağız. Yapılan seçimler bir hizmet yarışıdır Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber daha ileriye taşıyacağız.
Çok değerli üyelerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Şimdi ise görev sırası bizlerde ve en önemlisi değerli meclis üyelerimizde. Çünkü meclis üyelerimiz şehrimizin iş dünyası tarafından seçilmiş kişiler ve aynı zamanda kendi sektörlerinde birer kanaat önderi vasfı ile buradalar. 
Meclisimiz, ekonomiyi, üyelerimizin sorunlarını en yakından bilenlerden oluşmakta. Bu nedenle yeni dönemde meclis üyelerimizle her alanda daha etkin bir tutum geliştirerek üyelerimizin sorunlarının çözümünde aktif rol alacağız.  
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının meclis üyeleri, İdris Başkanımızın fedakar yol arkadaşları, bu konuda da farkını ortaya koyacaklardır, buna yürekten inanıyorum.

Kıymetli Meclis Üyelerimiz!
Yıllardan beri sahada, Elazığ’ımızın ve üyelerimizin sorunları için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışan, milletimizin derdi ile dertlenen başkanımız sayın İdris Alan’ın ekibinde olmak, yol arkadaşı olmak  ve Elazığ’ımızın menfaatleri doğrultusunda büyük emeklerle oluşturduğu stratejik vizyona hizmet etmek onuruna layık olmanın gereğini her birinizin tek tek hizmetlerimiz ile göstereceğinizde şüphemiz yoktur.
Bizler Meclisimizle birlikte şehrimize ve üyelerimize hizmet etmeye talip olduk, bu göreve bizi layık görerek teveccüh gösteren tüm meclis üyelerimize ve Başkanımız sayın İdris Alan’a teşekkürlerimi sunuyorum.
Görev süremiz boyunca meclisimizle beraberlik içerisinde, ilimizin ve üyelerimiz menfaatleri doğrultusunda çalışacağız, hizmet edeceğiz.
Elazığ’ımız, odamız, iş dünyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Sağ olun,
Selam ve Hürmetle..

Seçimlerin tamamlanması ile oluşan Elazığ TSO Yönetim Organları;

YÖNETİM KURULU BAŞKANI;

İdris ALAN

ETSO MECLİS BAŞKANI;

Sedat KARATAŞ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ;

Gürkan TALO

Mustafa BALOĞULLARI

Sinan PERDECİ

Nurettin PARLAKYILDIZ

Ahmet Feti YILMAZ

Sait Uğur KÖSELİ

Ali DURUKSU

Engin KARATAŞ

İzzettin KARABULUT

Nurullah YILDIZ


YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ;

Mesut SAĞLAMPINAR

Altın ALTUNBAY

Murat DENİZ

Cihan EREZ

Ali Ersin ÖZSOY

Abdulkadir NAR

Ömer Faruk AKBULUT

Barış ERPOLAT

Abdulaziz BAŞKAN

Cihan NURKALEM


DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ;

Zülfü DOĞAN (Öz Çelebiler Tarımsal Ürünler İML. İTH. İHR. SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ)

Muammer AYDOĞDU (Aydoğdu Mühendislik İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.)

Mehmet Tuğrul ERCAN (Efol Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş.)

Abdulmelik GÜRKAN (Güriş Taahhüt İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.)

Akif CENGİZ (Ens Mühendislik Mim. İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti)

Mehmet Baran KOÇ


DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ;

Mehmet KAYA (Balkaya Özkan Petrol)

Hakkı Geylani KİŞMAN (Kişmanlar Otomotiv Mad. Tur. Pet. Ürün İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti)

Mehmet ATEŞ (Suk Kuyumculuk Hayvancılık İnşaat Gıda Tem. Pey. San. Ve Tic. Ltd. Şti.)

Okan KILIÇ (Altınkılıç Otomotiv İnşaat Hayv. Petrol Peyzaj Sanayi Tic. Ltd. Şti.)

Harun AYDIN (SGF Yapı Petrol Gıda Tarım Hayv. San. Tic. Ltd. Şti.)

Mehmet Halil CAN

GENEL KURUL DELEGELERİ;

Mesut SAĞLAMPINAR

Nihat Akın KESKİN

Aydın ALTUNBAY

Burak YOL

Cihan EREZ

Yılmaz YEŞİLKAYA

Aydın AKPINAR

GENEL KURUL YEDEK DELEGELERİ;

Mehmet SAYLAN

Murat GÜNAY

Fatih ÜZEL

Murat DENİZ

Cihan NURKALEM

Fatih ÇİÇEKÇİ

Abdullah HACIBEKİROĞULLARI

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN