FÜ'den, Çakıroğlu İçin Anma Programı

Ülkü Ocakları Fırat Üniversitesi Teşkilatı tarafından, 2015 yılında hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2015 yılında Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Ülkü Ocakları tarafından anma programı düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mustafa Temizer Konferans Salonu’ndaki programa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, teşkilat mensupları ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anlatıldığı sinevizyon gösterisi sunuldu.

Daha sonra Merhum Çakıroğlu’na yazılan mektubu, Asena Teşkilatı Üyesi Aydanur Ötlegen okudu. Ülkü Ocakları Fırat Üniversitesi Birim Başkanı Murathan Yalçınkaya, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun üniversitelerde, kampüslerde ve kantinlerdeki mücadelelerinin sembolleşmiş ismi olduğunu söyledi. Yalçınkaya, “Bizler doğunun yıkılmaz kalesi olan Fırat Üniversitesi’nde binlerce Fırat yetiştirmeye devam edeceğiz. İnandığımız, iman ettiğimiz dava yolunda gerekirse Fırat abinin de dediği gibi 30 kişi kalsak da mücadelemizden yılmayacağız" dedi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN