Gürgözeler Güven Tazeledi

İYİ Parti Elâzığ 3. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Mevcut Başkan Servet Gürgözeler yeniden il başkanlığına seçildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İYİ Parti Elâzığ İl Teşkilatı 3. Olağan İl Kongresi yapıldı.

Tek liste ile yapılan kongrede Mevcut Başkan Servet Gürgözeler yeniden başkan seçildi.


İYİ Parti Elâzığ İl Teşkilatı 3. Olağan İl Kongresi Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saat 10:00’da yapılan İYİ Parti Elâzığ İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresine İYİ Parti 27. Dönem Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Avukat Veysel Esen, Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ile parti teşkilatı ve üyeler katıldı.

ÇULHAOĞLU; “PROJELERİMİZ İLE YAPILACAK ÇALIŞMALARIMIZ HAZIR DURUMDA”

İYİ Parti Elâzığ İl Başkanlığı kongresine katılan Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu; “Sıkıntılı bir süreçten geçmekte olan ülkemizin bu sıkıntısını gidermek üzere partimiz iktidara adaydır. Partimizin çeşitli komisyonları yaptıkları projeler ile ülkemizi ve insanlarımızı sıkıntılarından kurtaracak projeleri hazırlamış bulunmaktadırlar. İlk 100 günlük, 200 günlük ve 300 günlük projelerimiz ile yapılacak çalışmalarımız hazır durumdadır. Bunu sağlayacak olan sizlersiniz. İYİ Partiyi iktidara taşımak üzere gerekli çalışmaları yapacaksınız. Burada gördüğüm Elâzığ bunu başaracak güce gelmiştir.” Dedi.

GÜRGÖZELER; “HEDEF PARTİMİZİ İLİMİZDE BİRİNCİ PARTİ KONUMUNA TAŞIMAK.”

İYİ Parti Elâzığ İl Başkanı Servet Gürgözeler’de yaptığı konuşmada” Bizlerin hedefi partimizi ilimizde birinci parti konumuna taşımaktır. Bunu sağlayacak çalışmalarımızı yapıyoruz. Üye kayıtlarımız sürüyor. Partimizin Kadın Kolları Başkanlığı büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe mahalle mahalle, cadde cadde geziyoruz. Bundan sonraki süreç içinde bunlara ivme kazandıracağız.” Dedi.

Konuşmaların ardından partiye katılan isimlerin rozetleri takıldı ve ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda Servet Gürgözeler İl Başkanlığına seçildi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN