Bölge

Bölge Haberleri

Dilek Mahallesinin Sorunları Bir Bir Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dilek Mahallesinin ulaşımını sağlayan, Kuzey Kuşak yolunun da en önemli bağlantı yollarından biri olan Dilek Caddesinde genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Sinema, Tiyatro, Gösteri Merkezleri ve Konser salonları 1 Temmuz'da açılıyor

Tiyatro, sinema, gösteri merkezi ve konser salonları 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlayabilecektir.

Kahve Kültürünü Özel Bir Projeyle Geleceğe Taşıyoruz

44 Yıl Hatır Kahve Konağı’nda Kahve Kültürünü Yansıtan 500 Farklı Obje Sergilenecek

Temizlik Görevlisinden Örnek Davranış

Battalgazi Belediyesi’nde çalışan temizlik görevlisi bir işçi, örnek ve duyarlı bir davranış sergileyerek, “İnsanlık Ölmedi” dedirtti.

Gürkan: 2021 Yılının Sonunda Kuzey Kuşak Yolu Trafiğe Açılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yolunun en önemli ve zor etaplarından biri olan 725 metrelik Taştepe-Hanımınçiftliği hattında, kamulaştırılan yapıların yıkımına başladı.

Sarıhacı'nın Yol Çilesi Ne Zaman Bitecek

Akçadağ İlçesinin Sarıhacı Mahallesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'dan yol çilesinin bitirilmesini bekliyorlar.

26 Haziran Özel Güvenlik Günü Ve Haftası Kutlu Olsun

Devletimizin emrinde Milletimizin hizmetinde, Çalışma hayatının Tüm zorluklarına rağmen mücadele eden Özel Güvenlik Görevlilerini temsil etmekten onur duyuyoruz

Yks’de Son Dönemeçte Yapılması Gerekenler

Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu ve Sentez Eğitim Kurumu işbirliği ile “YKS’de Son Dönemeç” konulu Malatya Kent Konseyi instagram canlı yayınında bir söyleşi programı düzenlendi.

Malatya'da Yks'ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

Büyükşehir’den Büyüklere Vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak faaliyete açılan Vefa Konağı, uzun bir aradan sonra yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Emniyet Müdürü’nden Engelliler Yararına Örnek Davranış

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan iki adet şiir kitabı, geliri engellilere harcanmak üzere Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teslim edildi.

Başkan Güder, Ümit Ediyorum Koku Filmi Malatya’nın Tanıtımına Katkı Sunar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filminin sevilen yüzü Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

Başkan Tellioğlu Konut Satıcılarını Uyardı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER)'in bağlı olduğu Genel Merkezi Ankara bulunan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu "Konut Satıcılarına Çağrıda" bulundu.

Babalara Mektuplar Duygulandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gürkan: Hizmeti Kaliteli Hale Getiriyoruz

Büyükşehir 41 iş makinası ve aracı daha teslim aldı

Gürkan: Herkes Üzerine Düşeni Doğru Biçimde Yapsın

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Derebeyleri Taraftar Topluluğu temsilcileri ve bazı üyeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Başkanı Güder: “40 Yıllık Soruna Kentsel Dönüşüm İle Neşter Vuracağız”

Battalgazi Belediyesi’nde konuk eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahallede yapılacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirerek, 40 yıllık soruna kentsel dönüşüm ile neşter vuracaklarını belirtti.

Kurban Bayramı öncesi eksiklikler tamamlanıyor

Kurban Bayramı öncesi yoğunluk yaşanan Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında, vatandaşların ihtiyaç duyduğu mescit ve lavabo grupları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Doğal Zenginliklerimizi Turizmle Bütünleştiriyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Gündüzbey’deki 17 Dönümlük Alana Gençlik Kampı Kuruyor