Bölge

Bölge Haberleri

Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Mardin’li Öğrencileri Ağırladı

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, gezi, gözlem ve inceleme ziyareti için Mardin’den Malatya’ya gelen öğrencileri ağırladı.

Hamidiye- Mollakasım- Hıroğlu İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Hamidiye- Mollakasım- Hıroğlu İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Otomatik Ödeme Talimatı İle Hızlı Ödeme 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşlara faturaödeme kolaylığı sağlıyor.

Kurban Kesim Kursu Başvuruları 31 Temmuz’da Sona Eriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üzücü olayların aza indirilmesi için “Büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu” düzenleyecek.

Başkan Çınar, İl Müftüsü Ümit Çimen’i Makamında Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen ‘Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Yapılandırmanın Son 2 Gününde Akpınar Şubesi 22.00’a Kadar Hizmet Verecek

Su borçlarını yapılandırma işlemleri için son 2 gün olduğunu belirterek, vatandaşların bu fırsattan yararlanmaları için hatırlatmada bulundu. 

Malatya Kent Konseyi Mardinli Çocukları Malatya'da Misafir Etti

Malatya Kent Konseyi Mardin'den gelen daha önce şehir dışına çıkma fırsatı bulamayan 25 öğrenciye Malatya'yı tanıttı, gezdirdi.

Arguvan Çakmak’ın İçmesuyu Altyapısı Yenileniyor

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) “Malatya Muhtelif İlçeler 1.Etap İçmesuyu Yatırım Programı” kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Şehit Aileleri İle Biraraya Geldi

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Şehit aileleri ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

Başkan Gürkan, “Emekli Olsanız Da Sizler Bizim Personelimizsiniz”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nden emekli olan 8 personele, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Sancaktar Türbesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihin önemli miraslarından olan Sancaktar Türbesi’nde sürdürülen restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Maski, Durucasu’ya Paket Atıksu Arıtma Tesisi Kuruyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yazıhan İlçesi Durucasu Mahallesi’nde paket atıksu arıtma tesisini kuruyor. 

Başkan Çınar, “Kan Bağışı İnsanlık Görevidir”

Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyasını sürekli destekleyen Yeşilyurt Belediyesi, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı etkinliği düzenledi.

Kadınlardan Maski’ye Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın düzenlediği gezi programları kapsamında Malatyalı kadınlar MASKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gümüş, “Battalgazi’de, Vizyon Sahibi Yöneticilerin Yapabileceği İşleri Gördük”

Star Gazetesi Yazarı Kemal Gümüş, Akşam Gazetesi Yazarı Murat Çetin ve Yeni Şafak Gazetesi Muhabiri Çağlar Çağatay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi.

Başkan Çınar, “İlçemizdeki Mutlu Yaşam, Huzur ve Güvenden Kaynaklanıyor”

Yeşilyurtlu hemşerilerimize yaşatmak adına farklı noktalara yerleştirdiğimiz 335 kamerayla ilçemizdeki huzur ve güven ortamını ileriye düzeye çıkarttık.

Büyükşehir Belediyesinden Kurban Kesim Kursu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üzücü olayların aza indirilmesi için “Büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu” düzenleyecek.

Çocukların Havuz Keyfi

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte öğrencilere yönelik programlar da düzenliyor. 

MASKİ, Arapgir’de Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon idaresi (MASKİ)

Toplam 4616 haber.