'Hedik' Tiyatro Oyunu Seyirciyle Buluşuyor

21 ve 22 Ocak tarihleri arasında Elazığ Nurettin Ardıçoglu kültür merkezinde, ilimizin önemli tiyatrocularından olan, Ferhat Bibal'in yazdığı ve yönettiği 'HEDİK' adlı tiyatro oyunu seyircisiyle buluşacak.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

21 ve 22 Ocak tarihleri arasında Elazığ Nurettin Ardıçoglu kültür merkezinde ilimizin önemli tiyatrocularından olan, Ferhat Bibal'in  yazdığı ve yönettiği “HEDİK” adlı tiyatro oyunu ile ilgili açıklamalarında; 
“HEDİK” oyununun ,"komedi oyunu olduğunu, gönüllere hitap eden senaryosu ile stres atmak isteyenlerin yaklaşık, 75 dakika keyifli dakikalar geçireceklerine dikkat çekti. Günün yorgunluğu ve stresinden kurtulmak için bu öneli fırsata işaret ederken, tüm sanatseverleri oyuna davet ederken, biletlerin oyun günü gişeden temin edilebileceğini vurguladı."

Bibal oyunun konusunu ise şöyle anlattı. "Eşinin vefatını içine sindirmeye çalışan “Mamoş Gakgo” ve arkadaşlarını büyük bir sürpriz beklemektedir. Zihinsel engelli Muhittin ve sevdalısı Meymune, farkında olmadıkları bir belanın içine düşerek, tüm mahalleyi zor durumda bırakırlar. Bu küçük mahallenin komik hikayesi suçla karşılaşınca keyifli anlar ortaya çıkmaktadır" dedi. (Haber Merkezi)

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN