Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor

UNDP ve Elazığ TSO İşbirliği ile gerçekleşen Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Elazığ TSO işbirliğiyle gerçekleşen Hibe programında para aktarma süreci başladı.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile Odamız işbirliğinde, Depremden ciddi anlamda etkilenen 125 İşletmemize toplamda 8 Milyon 400 Bin TL hibe sağlanmıştı. Söz konusu hibelerden yararlanacak olan 125 işletmemiz ve Projedeki paydaşımız Birleşmiş Milletler Heyeti ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelerek müjdemizi vermiştik. Elazığ; gerek 24 Ocak 2020 depremi’nde, gerekse 6 Şubat Depremleri’nde ağır bedeller ödedi. Haliyle İş Dünyamız da bu ağır yükün altında ezildi. Bu sebeple Devlet  destekleri, teşvikleri ve hibe programlarını son derece önemsiyor, bu gibi konularda üzerimize düşen sorumluluk her ne ise fazlasıyla yerine getirdiğimizi ifade etmek istiyorum. Bugün itibariyle, Geri ödemesi olmaksızın Elazığ’ımıza kazandırdığımız bu 8 Milyon 400 Bin TL, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın Banka Hesaplarına geçmiştir. Bizler de hiç aralık bırakmadan yarın, yani 8 Aralık 2023 Cuma günü, mesai bitimine kadar, hibe bedellerini Üyelerimizin hesaplarına aktaracağız. 

8 Milyon 400 Bin Liralık hibeyi, 125 İşletmemize  kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimizie hayırlı ve uğurlu olsun. Bu kıymetli programda Emeği geçen bütün yetkilileri kutluyor, hızlıca toparlanabilmek adına bu gibi önemli desteklerin sayısının artmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN