İL GÜVENLİK VE ACİL DURUMLAR KOORDİNASYON MERKEZİ (GAMER) TOPLANTISI

Elazığ Valisi Ömer TORAMAN Başkanlığı'nda Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) 'de Asayiş Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Kamu düzeni ve güvenliğini, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini, can ve mal emniyetini, toplumun huzur ve güvenini temin etmeye yönelik faaliyetler ile doğa, insan ve teknoloji kaynaklı acil durumlarda ortaya çıkan her türlü güvenlik riskine karşı gerekli tedbirlerin alınması ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla kurulan “Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi” (GAMER), İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu bilgilendirme toplantısı Vali Ömer Toraman başkanlığında yapıldı.

GAMER merkezinde yapılan toplantıya Vali Ömer Toraman, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Vali Ömer Toraman ile birlikte bilginin tek merkezde toplandığını, kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanarak olaylara hızlı müdahale edildiğini belirtti.

Toplantı, GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların değerlendirilmesi, yapılacak çalışmaların planlaması, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması, herhangi bir güvenlik sorunu ve acil durumlarda yapılacak faaliyetlerin görüşülmesi ile sona erdi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN