İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından Genel Başkan Meral Akşener'e Ziyaret

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz beraberinde İl teşkilatıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bir dizi temas ve ziyaretler için Ankara Genel Merkezine ve TBMM’ye ziyaret gerçekleştiren İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ve beraberindeki heyet İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Makamında ziyaret ederek Ülke ve Malatya gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Malatya’nın sorunları, İl ve İlçelerdeki çalışmalar hakkında Genel Başkan Meral Akşener’e Brifing vererek yeni dönem için planladıkları çalışma programı hakkında da bilgi verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Malatya heyetini kabul ettiği ziyarette İl Başkanı Hakan Yılmaz Malatya’nın dünyaca ünlü kayısısını Genel Başkan Meral Akşener’e Malatyalılar adına takdim etti.

Vatandaşın yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduklarını, fakat ümitlerini kaybetmemelerini belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında” Milletimiz moralsiz, geçim sıkıntısında. Ama gelecekten umudunu kaybetmemeli. Milletimizle iç içe olarak gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz, böylece iktidar vatandaşı dikkate almak zorunda kalacak. Malatya İYİ olacak, Türkiye İyi Olacak ” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Akşener, Malatya teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu dile getirerek Malatya teşkilatını kutladı.

Haber Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN