Kadılı Mahallesinde İçme Suyu Çalışması

Doğanşehir Kadılı Mahallesinde içme suyuna destek amacıyla başlatılan çalışmalar sonuç vermeye başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde Başkan Yardımcısı ve Mahalle Muhtarı ile Kadılı mahallesinde içme suyuna destek amacıyla yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kadılı Mahallemizin sakinlerinin aslında temelde içme suyu problemi olmasa da sulama alanlarının genişlemesi nedeni ile içme suyunun da sulama suyuna kayması sonucu hem sulama alanları hem de içme suyu problemleri kendiliğinden gelişmiş durumdadır. Bu konuda mahalle sakinlerimiz bir çok talep de bulundular. Biz de bu konuda MASKİ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşmek suretiyle çalışmalar başlattık. Doğanşehir Belediyesi olarak bir takım yerlerde su bulmaya çalıştık ayriyeten böyle kanal çalışması yaparak eskavatörümüz ve makinelerimiz ile şuanda mevcutta çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bu şekilde bir miktar suyu bulduk. İnşallah bu içme suyunu Kadılı’da hemşehrilerimize mahalle sakinlerimize ulaştıracağız. İçme suyunun problemini temelden çözmeyi hedefliyoruz. İnşallah bunu da halledeceğiz.”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduktan sonra AK Belediyeciliğin AK Hizmetin çözemeyeceği hiçbir problem yoktur.”

Belediye Başkanı Zelyurt sözlerine şöyle devam etti, Başkan Zelyurt; “Nerde bir sorun var nerde bir problem var AK Belediyecilik oradadır. AK Belediyecilik sorunun üzerine gider ve çözer. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduktan sonra AK Belediyeciliğin AK Hizmetin çözemeyeceği hiçbir problem yoktur. Allah başımızdan eksik etmesin. Kadılı Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

Kadılı Mahallesi Muhtarı Hasan Torun ise yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini belirterek sözlerine şöyle devam etti. Muhtar Torun; “Kadılı Mahallemizin içme suyunun yokluğu nedeni ile içme suyumuzun olmaması nedeni ile yapılan çalışmada Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt ve MASKİ’nin destekleri ile gerekli çalışmalar yapılıyor. Bir miktar su bulundu çalışmalarımız halen devam ediyor. Mağduriyetimizin giderilmesi için ellerinden gelen çabaları gösteriyorlar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt’a ve MASKİ ekibine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN