Lütfi Özgünaydın Malatya'da Fotoğraf ve sunum söyleşisine katıldı

Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu 28 Ekim 2022 tarihinde Gazeteci Yazar Fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın'ı Malatya'da Ağırladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yeşilyurt Belediyesi Bostanbaşı sanat ve kültür merkezinde yoğun katılım ile Çukurova (Yaşar Kemal) ve Bir Zamanlar Kemaliye (Eğin) adlı 2 fotoğraf sunum ve gösterisi yapan Özgünaydın, burada bulunmaktan ve yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğu belirttti. Ayrıca son kitabı olan Çukurova adlı eserini tanıtıp imza törenine katılan Özgünaydın, Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğuna teşekkür etti. Topluluk Başkanı Ahmet Denizer ise, şehrimizde fotoğraf ve edebiyat sanatçısı Lütfi Özgünaydın ı ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirerek, Fotoğraf sanatçısı önemli isimlerin kendileri aracılığıyla şehrimize getirip fotoğraf sanatına gönül vermiş fotoğrafçılar ile buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.
Malatya’da 2 gün misafir ederek Arslantepe höyüğünü, Taşhoran kilisesi, Battalgazi’de bulunan Kervansaray ı ve bir çok tarihi bölgeyi gezdiren topluluk üyeleri bol bol ilimizi fotoğraflama fırsatı buldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN