Milletvekili Demirbağ, Yetkililerden Bilgi Aldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, toplam 2 bin kişi kapasiteli olacak Şahinkaya Camii ve Yatılı Kız Kur'an Kursu inşa çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Şahinkaya Camii ve Yatılı Kız Kur'an Kursu inşa çalışmalarını yerinde inceledi.
Çaydaçıra ve Şahinkaya Mahallelerini kapsayacak şekilde çalışmaların devam ettiği cami ve Kur’an kursu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Milletvekili Demirbağ, çalışmaların tamamlanmasının ardından cami ve Kur’an kursunun bölgeye önemli bir hizmet vereceğini söyleyerek şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

DERNEK BAŞKANI, HAYIRSEVERLERDEN DESTEK İSTEDİ
Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinkaya Camii ve Yatılı Kız Kur'an Kursu Dernek Başkanı Fethi Ahmet Ölçücü, hayırseverlerden destek istedi. Ölçücü; “Kur’an Kursumuz ve Camimiz iki bin kişi kapasiteli olacak. Kur’an Kursumuz 700 metrekare üzerinde 150 kişi kapasiteli ve yatılı olacak. Camimizin yapımı için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” ifadesinde bulundu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Bozkurt | 04 Ocak 2023 22:08

    Sayın vekilim keşke cami ve Kur'an kursu yapımında gösterdiğiniz hassasiyeti depremden sonra dağ başlarında yapılan tokilerede gösterseydiniz.Tabi sizde haklısınız bu milleti en kolay onların diniyle kandırmak olduğunu çok iyi beceriyorsunuz.Bu milletin yumuşak karnının din oldugunu çok iyi biliyorsunuz

BUNLARA DA BAKIN