Milletvekili Demirbağ, Yoğun Temaslarına Devam Ediyor

Milletvekili Demirbağ, Genç Mühendislerle Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaklaşık 40 mühendis ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren genç mühendislerin taleplerini dinlerken, Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ve Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle de bir araya geldi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da hafta sonu temasları kapsamında yoğun mesai harcadı. 
Milletvekili Demirbağ genç mühendisler, STK temsilcileri ve kurum yetkilileri ile bir araya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve istişareler gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, GENÇ MÜHENDİSLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Milletvekili Demirbağ ilk olarak, Elazığ’da fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren bir firmadaki genç mühendislerle bir araya geldi.
Yaklaşık 40 mühendise çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Demirbağ; “Ben de inşaat mühendisi olduğum için, genç mühendis arkadaşlarımla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Elazığ’da fiber optik ve altyapı sektörü üzerine hizmet veren genç mühendis arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesinde bulundu.
Milletvekili Zülfü Demirbağ, genç mühendislerin sorun ve taleplerini de dinlerken, inşaat, makine ve jeoloji mühendisleriyle mimarlar, ziyareti için Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti.
MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’DAN MÜFTÜ ÜSTÜNDAĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, Trabzon’a atanan Müftü Selami Aydın’dan boşalan göreve gelen Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ı ziyaret etti.
Milletvekili Demirbağ Üstündağ’a, hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde muvaffakiyetler diledi.
Elazığ İl Müftülüğü görevine atanan Sn. İrfan Üstündağ'ı ziyaret edip, yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. 
MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, FIRAT EDAŞ MÜDÜRÜ ÇELİK İLE BİR ARAYA GELDİ
Milletvekili Demirbağ daha sonra, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ’yi ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Milletvekili Demirbağ, Fırat EDAŞ çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, ELÇEMDER’DE…
AK Parti Milletvekili Demirbağ ardından, Ekim ayında faaliyet vermeye başlayan Elazığ Çemişgezekliler Derneği’nde (ELÇEMDER) Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle bir araya geldi.
Milletvekili Demirbağ Başkan Öztürk’ten dernek çalışmaları hakkında bilgi alırken, derneğin başarıyla hizmet vermesini temenni etti.

BAŞKAN ÖZTÜRK; “MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.” 
Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür eden ELÇEMDER Başkanı Öztürk; “Sayın vekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Derneğimiz Ekim ayında kuruldu. Şu ana kadar çok büyük bir teveccüh gösterdi hemşehrilerimiz. Elazığ’da yaklaşık 25 bin Çemişgezekliyi temsil amaçlı derneğimizi kurduk. Elazığ’da siyasi, ekonomi ve bürokrasi anlamında Çemişgezek’in ağırlığı olan bir il. Tekrar sayın vekilimize hoş geldiniz diyoruz.” dedi. 

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “STK’LAR ÖNEMLİ VE GEREKLİ”
Elazığ’daki temas ve ziyaretlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “ELÇEMDER’in hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. STK’lar önemli ve gerekli. Farklı illerde Elazığ’ımızın da çeşitli dernekleri var. Dolayısıyla Elazığ’da ciddi bir Çemişgezek nüfusu var. Hatta Pertek ve yıllar öncesinde Tunceli’den gelen hemşehri grubu ve vatandaşlarımız da var. Vatandaşlarımızın çeşitli sosyal faaliyetlerinde dernekler, STK’lar bu organizasyonlara öncülük eder. Böylece çok güzel hizmetler yapılmış olur. Bu bakımdan ELÇEMDER gerekli olan bir dernekti. İnşallah hemşehrilerimize güzel hizmetler sunar. Kendilerine teşekkür ediyorum.”ifadesinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN