Özcan: Geldiğimiz Yeri Basın ve Medyaya Borçluyuz

Malatyya Ticaret Borsası Başkanlşığına yeniden seçilen Ramazan Özcan 'Eğer bugün tarımda ve hayvancılıkta bu önemli işleri başarma fırsatı bulduysak bu fırsatı bize yaratan Malatya'nın basını, yazılı ve görsel medyasıdır' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatyya Ticaret Borsası Başkanlşığına yeniden seçilen Ramazan Özcan "Eğer bugün tarımda ve hayvancılıkta bu önemli işleri başarma fırsatı bulduysak bu fırsatı bize yaratan  Malatya’nın basını, yazılı ve görsel medyasıdır" dedi.  
1 Ekim’de yapılan seçimlerde 7 Gurubu birden kazanarak güven tazeleyen Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan’a Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Kendisini ve yönetimini ağırlayan Ticaret Borsası Başkanı Ramazan 
Özcan’a teşekkür eden MGC başkanı Vahap Güner; “Malatya Ticaret Borsasına seçilen Ramazan Özcan arkadaşımıza hayırlı osun demek için Gazeteciler Cemiyetimizin yönetimi ile birlikte ziyaret ediyoruz. Ramazan başkanımız döneminde borsa yapılan yatırımlarla, özellikle kayısı diyarı olarak adlandırılan yeni kayısı merkeziyle birlikte yapılan lisanslı depolarla, Malatya borsası da Türkiye’nin en önemli kuruluşları arasında ve bu yatırımlarla da giderek güçlenmesi bizleri de memnun ediyor. Malatya kayısı yılda Türkiye ve Malatya ekonomisine Türkiye parasıyla 5 katrilyon ’un üzerinde bir girdi sağlamakta. Böyle bir ilin borsasında bölgenin en iyi duruma gelmesi bizlerin kıvanç kaynağıdır" dedi. 
"BU GÜNLERİ BASIN VE MEDYAYA BORÇLUYUZ"
Ziyaretlerinden dolayı MGC yönetimine Teşekkür eden  MTB Başkanı Ramazan Özcan; “Bugün MGC başkanımız Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Ekim ayının ilk haftasında yapmış olduğumuz MTB seçimlerinde 7 tane meslek gurubumuzun 7’sinde de tekrar üyelerimizin teveccühü ile güven tazeleyip göreve devam etme yetkisini aldık. Bu vesileyle bizi ziyaret ettiler. Ben bir daha burada bu cemiyetimizin kurucu başkanı olan ve Ahirete intikal etmiş olan Haydar Ağabeyi Rahmetle anıyorum. Bu aileyi ve cemiyeti uzun yıllardır tanıyan, çok yakın ilişkileri olan bir kardeşinizim. Bu cemiyette hizmet veren arkadaşlarımız Malatya siyasi, sosyal hayatını çok yakından yıllardır takip eden içinde olan kıymetli arkadaşlarımız.” İfadelerinde bulundu.
 “Yoğun Çalışma İçinde olacağız”
Yeni dönemde yoğun bir çalışma sergileyeceklerini dile getiren Özcan; “Bizde MTB olarak 4,5 yıllık görev süremizi geride bıraktık ve yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemde de inşallah Malatya tarımının gelişmesini,  Malatya’daki hayvancılığın gelişmesi için çok yoğun bir şekilde mücadele etmeye devam ediyoruz. Tabi 4,5 yılda yapmış olduğumuz hizmetleri artık bugünden sonra sürekli konuşmak yerine yeni hizmetler getirmek, yeni şeyler yapmak için yoğun bir gayretle çalışacağız. Malatya’daki yazılı ve görsel medyanın ve Malatya gazeteciler cemiyetinin bu 4,5 yıl içerisinde MTB’ye vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ediyorum. Eğer bugün tarımda ve hayvancılıkta bu önemli işleri başarma fırsatı bulduysak bu fırsatı bize yaratan ve burada bize destek veren Malatya’nın basını, yazılı ve görsel medyasıdır.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN