Aksöz 'Olmak ya da, olmamak seçimi'

Merkez Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aksöz Haziran 2015 seçimleri için 'Bu Türkiye için olmak, ya da olmamak seçimi' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin Türkiye için önemine dikkat çeken Aksöz “Hiç kimse son seçimlerde 10 milyon vatandaşın oy kullanmadığı bir seçimi meşru göstermesin. Halkımız ‘Oy verecek parti mi var ?’ diye soruyordu. İşte biz halkımızın bu çağrısına cevap vermek için, seçenek sunabilmek için Merkez Parti’yi kurduk. Artık herkes şunu bilsin ki, meydan boş değil, alternatifsiz değil. Çünkü artık Merkez Parti var. 2015 Haziran seçimleri Türkiye için olmak ya da olmamak seçimidir” dedi.

 
Merkez Parti’nin 4 ay gibi bir sürede teşkilatlanmasını büyük bir başarı olarak nitelendiren Uğur Aksöz “Bu cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir olaydır. 4 ay gibi kısa bir sürede 70’in üzerinde il ve ilçelerinde teşkilat kuracaksınız, seçime hazır hale geleceksiniz. Bu büyük başarıdır. Ama bu başarının daha büyüğünü 7 Haziran seçimlerinde iktidar olarak, cümle aleme göstereceğiz” diye konuştu.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN