Elazığ Şehit Nadir İpek Ortaokulunda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi

Elazığ Şehit Nadir İpek Ortaokulu tarafından hazırlanan 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı', katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve büyük beğeni topladı.

Elazığ Belediye Başkanı Yardımcısı Nazif BİLGİNOĞLU, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Münür Yıldız, Metin Batur, Memur Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, STK başkan ve yönetim kurul üyeleri, öğretmen ve geniş veli katılımı ile açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Reşat CENGİZ :
“Bilim fuarlarının öğrencilerimizin araştıran, üreten, ilmi kendisine rehber edinmiş insanlar olarak yetiştirilmesinde bir mihenk taşı olduğunu düşünüyorum. Bilim fuarları öğrencilerimizin düşleri ile yaratıcıklarını birleştirip ürünler ortaya koyduklarını bu ürünleri ortaya koyarken de aynı zamanda eğlendikleri bir sunum etkinliği. Bizler okul yöneticileri olarak, öğretmenler olarak öğrencilerimizin bu yaratıcı gücünü ortaya çıkarmak için zemin hazırlamalıyız. Bu amaç doğrultusunda biraz sonra açılışını yapacağımız Bilim Fuarında 19 adet projemizi sergileyeceğiz. Öğrenci ve danışman öğretmenlerimizin yoğun çabaları sonucu ortaya çıkan bu projeleri gezerken şu soruyu kendimize sormamız gerekiyor. Neden Elazığ'dan, Hicret Mahallesinden bir Aziz SANCAR, Oktay SİNANOĞLU çıkmasın?
Kıymetli Misafirler Bilim Fuarı projeleri yapım aşamasında emeği geçen başta Bilim Fuarı koordinatörümüz Mehmet AYDIN olmak üzere tüm öğretmenlerime, öğrencilerime şükranlarımı sunuyorum. Umuyorum ki Bilim Fuarları okulumuzda bir gelenek haline gelerek her yıl yapılır. Saygılarımla…” dedi.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına projeleriyle katılan öğrencilerin hazırladıkları projelerini açılışa katılan protokol mensuplarına, velilere başarıyla sundular.

Öğrencilerin projelerini başarıyla sunmaları, açılışa katılan protokol ve veliler tarafından yüksek beğeni alırken, başarılı bulundular.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR