Dernek Beyannameleri İçin Son Gün 30 Nisan

Dernek Beyannameleri İçin Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) üzerinden en son 30 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar 'Dernek Beyanname Formlarının' verilmesi duyurusu yapıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ İI Dernekler Müdürlüğü, Elazığ'da faaliyet gösteren derneklerin, “Dernek Beyanname Formlarını Nisan Ayı’nın sonuna kadar vermeleri gerektiğini bildirdi. 
 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Elazığ'da faaliyette bulunan derneklerin 5253 sayılı Dernekler Kanununun 19 uncu Maddesi ile Dernekler Yönetmeliği’nin 83 üncü Maddesine istinaden yıl sonu itibariyle düzenleyecekleri “DERNEK BEYANNAME FORMUNU” Nisan ayı sonuna kadar Mülki İdare Amirliğine vermeleri gerekmektedir.
 
DERNEK BEYANNAMELERİ, Nisan ayı sonuna kadar Mülki İdare Amirliğine verilmediği takdirde; dernek yönetim kurulu başkanına SEKİZ YÜZ OTUZ BEŞ (835.00-TL) Türk Lirası idari para cezası uygulanacaktır.
 
Dernek yönetim kurulu başkanlarının idari para cezası müeyyidesine maruz kalmamaları için Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) üzerinden en son 30 Nisan 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar veri girişi yaparak bildirimde bulunmaları önemle rica olunur.” Denildi. 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN