Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de Yeni Nesil Çanakkale Zaferini Yad Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 107. yıl dönümü dolayısıyla ‘Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale’ adlı anma programı düzenlendi.

Başkan Şengönül'den Çanakkale Zaferi Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Baruş Hekime Kaldırılan El Lanetlenmelidir

Vali Aydın Baruş, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Malatya Tabipler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

Başkan Sadıkoğlu, Sorunlarımız ortak

Esnaf Odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Son zamanlarda esnaf Odası üyelerinin ve Odamız üyelerinin sorunları ortak. Maliyet artışları ve karlılık oranlarının dibe vurması tüm ticarethaneleri olumsuz etkiliyor” dedi.

AK Partili Çalık 20 yılda sağlıkta devrim yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda sağlık alanında büyük devrimlerin yapıldığını kaydederek, sağlıktaki devrimin en önemli mihenk taşının doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu söyledi.

Sadıkoğlu’ndan Reel fiyat farkı ve tasfiye hakkı talebi

Kamuya iş yapan müteahhitlerin ciddi bir kriz yaşadığını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Reel fiyat farkı ve tasfiye hakkı” talebini yineledi.

Esnaf kuruluşlarından Balıkcı’ya hayırlı olsun ziyareti 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte yeni göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkcı’yi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Başkan Sadıkoğlu: Fedakârca hizmet eden sağlık camiasının günü kutlu olsun 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Başkan Kaya'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Sağlık Çalışanlarımızın bu zor günlerde ülkemiz ve insanımız için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür eder Tıp Bayramlarını kutlarız.

Büyükşehir Belediyesinden Kar Mesaisi

Meteorolojiden yapılan uyarı sonrasında gerekli bütün tedbirleri alan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına anında müdahale ederek olası olumsuzlukların yaşanmasını engelliyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.

Başkan Koçak, “Sağlıklı bir yaşam her insanın temel hakkıdır”

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Güzin Koçak, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Battalgazi’deki Gençlik Yatırımları Göz Kamaştırıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için toplam 25 milyonluk gençlik ve spor yatırımını ilçeyle buluşturmayı başardı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 636 haber.