Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Esnafın Huzurlu ve Rahat Çalışması İçin Yoğun Bir Şekilde Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret ederek nakliyeci esnaflarıyla bir araya geldi.

Malatya TSO üyesi tekstil firmaları Rusya’da ihracat görüşmeleri yaptı

Malatya TSO’nun URGE projesi kapsamında Rusya’ya giden tekstil sektöründe faaliyet yürüten 8 firma, Moskova’da Rus firmaları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

AK Parti Yazıhan'da İlçe Danışma Toplantısı Yaptı

AK Parti Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ilçe danışma toplantısı düzenledi.

Battalgazi Belediyesi’nin Ulaşım Yatırımları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da gelişen Battalgazi’deki ulaşım yatırımları kapsamındaki çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Alacakapı ve Toygar Mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu, Akaryakıt zamları esnafın belini büküyor

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Ticaret erbaplarımız ve esnafımız son günlerde maliyet artışları ile mücadele ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesine Çevre Ödülü

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

Bir Kuşak Bir Yol Projesi Kapsamında Malatya’nın Lojistik Merkezi Olma Potansiyeli

Vali Aydın Baruş, Üniversite Sanayi işbirliği programı kapsamında İnönü Üniversitesi OSB Meslek Yüksek Okulundadüzenlenen “Bir Kuşak Bir Yol Projesi Kapsamında Malatya’nın Lojistik Merkezi Olma Potansiyeli” konulu panele katıldı.

Binlerce Malatyaspor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

Binlerce Taraftarı Bulunan Malatya Kaplan 44 ve Pütürge Beyleri Taraftarları Dernek Başkanları İYİ Parti'ye Üye Oldu.

58. Kütüphane Haftası Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

58.Kütüphane Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman,Kütüphane Müdürü Muzaffer Tekin,Kütüphane Müdür Yardımcısı Muzaffer Kaçmaz ve Kütüphaneci Özlem Karabağ 2021 yılı içerisinde kütüphaneden en çok ödünç kitap alan üyelerle birlikle Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.

Battalgazi’deki Prestij Sokak Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı’nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla startı verilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri Work Show ile Sona Erdi

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile diğer paydaşların katkılarıyla bu yıl 2.si düzenlenen "Kayısı Çiçeği Şenlikleri" Kale İlçemizde ünlü Şefler tarafından gerçekleştirilenWork Show ile sona erdi.

Başkan Şengönül, "Bu Ocakta Ekmek Bölüştükçe Çoğalır"

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Ülkücü Şehitler ve tüm şehitlerin hayrına “ Bu Ocakta Ekmek Bölüştükçe Çoğalır” adıyla Ramazan Ayı boyunca iftar programı düzenleyecek.

AK Partili Çalık: Malatya Havalimanı yeni terminali 2023'te açılacak

Malatya Havalimanı yeni terminal binası için geri sayım başladı. Yüzde 40'ı tamamlanan binanın, 2023'te açılması planlanıyor.

Türk Kızılay Malatya Şubesin’de Bayrak Değişimi

2019 yılında görevi Av. Umut Yalçın'dan devralan Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu; gerçekleşen Türk Kızılay Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulunda görevi Dr. Harun Kurt'a devretti.

Başkan Sadıkoğlu’ndan ihtiyaç sahibi ailelere yardım vurgusu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi herkesi imkânları dâhilinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya davet etti.

Arapgir Dolaması Yarışmanın Birincisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında MABESEM Fuaye Alanında coğrafi işaretli Malatya Yöresel Ev Yemekleri yarışması düzenlendi.

Toplam 636 haber.