Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arguvan Arıtma Tesisinin İhalesi Yapıldı

Arguvan İlçesi muhtarlarıyla toplantı yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022 yatırım programında olan Arguvan Atıksu Arıtma Tesisi ihalesinin yapıldığını belirterek, çalışmaların en kısa süre içinde başlayacağının müjdesini verdi.

Başkan Samanlı’nın Ramazan Ayı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2022 Yılı I. Dönem Toplantısı Düzenlendi

Başkan Güder’den Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan ayının gelmesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu özel ayın tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Beydağında Yeni Bir Kanalboyu İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların devam ettiği Güney Kuşak Yolu ve Derme Kanalının yol aksının ortasına alınması ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Belediye Otobüs Saatlerinde, Ramazan Ayı Düzenlemesi Yapıldı

Gürkan,“Ramazan-I Şerifin Bütün Evlere, Gönüllere Huzur Ve Bereket Getirmesini Diliyorum”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elazığ Belediyesi’nden Ramazan Etkinliklerine Davet

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, Ramazan ruhunu coşkuyla harmanlayan, şehrin manevi atmosferini güçlendiren Ramazan programları Abdurrahman Önül konseriyle başlıyor.

Başkan Güder’den Mastöb Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İstanbul temasları doğrultusunda merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı görevine seçilen Nazife Özdemir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Kdv Denetimi Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, temel gıda ürünlerindeki KDV oranında yapılan indirimin ardından temizlik ürünlerinde de KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Başkan Koçak’dan Ramazan ayı mesajı

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Güzin Koçak, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Maski Genel Müdürü Mehmet Mert, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Battalgazi Muhtarları Derneği Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Farkındalık için 30 dakika kitap okudular

58.Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 11.sigerçekleştirilen 81 ilde aynı gün ve aynı saatte Kitap OkumaEtkinliği gerçekleştirildi.

Vali Baruş, Zincir ve Yerel Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

Battalgazi’deki Mezarlıklarda Ramazan Ayı Temizliği

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı öncesi vatandaşların rahat mezarlık ziyareti gerçekleştirebilmeleri için ilçede bulunan tüm mezarlık alanlarında temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Haşereyle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Vatandaşların haşeresiz bir yaz mevsimi geçirmesi için haşereyle mücadele çalışmalarını yıl boyu sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Toplam 636 haber.