ELAZIĞ VALİSİ KOÇAK, MALATYA VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

 Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

     İlimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Vali Koçak ilk olarak Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Vali Koçak bir süre Vali Kamçı ile görüştükten sonra birlikte Valilik binasından ayrılarak Malatya Polis Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

     Burada Okul Müdürü Mehmet Karlı tarafından karşılanan valiler bir süre okul müdürü ile görüştüler. Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Hüseyin Erkoç ve İl Müftüsü Ümit Çimen’de Vali Koçak’ı ilimizi ziyaretlerinden dolayı PMYO. da ziyaret ederek hoş geldin dileklerini iletip kendisi ile bir süre görüştüler.

     Vali Koçak, değişik zamanlarda toplantılara katılmak amacı ile ilimizi ziyaret ettiğini belirterek toplantı sonralarında hemen ilimizden ayrılmak zorunda kaldığını, bu sebeple de kendileri ile görüşme fırsatı bulamadığını söyledi. Bu gün yapmış olduğu bu ziyaretle kendileri ile görüşme fırsatı bulduğundan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

     Buradaki görüşmelerin ardından Polis Meslek Yüksek Okulundan ayrılan Vali Koçak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da yapmış olduğu nezaket ziyareti sonrası ilimizden ayrıldı.    

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN