ELEP Dönem BaşkanıAyhan Şimşek oldu.

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanlığını Yürüten Ahmet Saraç, görevi Ayhan Şimşek'e devretti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Enerji Verimliliğini Arttırma Derneği (EVADER) Başkanı Ahmet Saraç dönem Başkanlık Görevini Elazığ Turizm Ve Kültür Tanıtma Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şimşek'e devretti.

9. Dönem Başkanlığına Elazığ Turizm Ve Kültür Tanıtma Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şimşek'in seçildiği toplantıda, Yürütme Kurulu Üyeliklerine ise , Enerji Verimliliğini Arttırma Derneği (EVADER) Başkanı Ahmet Saraç, Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı M. Fethi Dilek ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Demir Seçildi.

Toplantı sonrasında bir değerlendirmede bulunan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, yeni dönemde yeni başlıklar altında çalışmalarımız olacak, Elazığ’a ekonomik anlamda hem de istihdam olarak katkı sunan büyük firmaları ziyaret etmek istiyoruz, biz Ekonomi Platformu olarak birlik ve beraberliğimiz ile 9. dönem yönetim kurulu olarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum,Geçtiğimiz dönemlerde görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni dönemin ise hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN