Emniyetten Sevindiren Yarışma

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Bilinçli Nesillerle Mutlu Yarınlara Projesi kapsamında düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü  tarafından, eğitim ve öğretim çağındaki çocuk ve gençlere yönelik, sosyal koruma ve destek programı kapsamında yürütülen; Bilinçli Nesillerle Mutlu Yarınlara Projesi’nin bir aşaması olan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

İlk, orta ve lise düzeyinde toplam, 30 okulda eğitim-öğretim gören öğrenciler; Çocuk ve Gençlerin Gözünde Polis  Konulu, resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmaya katılım gösterdi.

Öğrencilerin sunmuş oldukları eserler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi.

Üstün gayret ve başarı göstererek, 1. 2. ve 3. olan 9 öğrenciye; İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve 3. Sınıf Emniyet Müdürü Neşe Sel, tarafından bisiklet hediye edildi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN