Ni Haberleri

Ni Haberleri

Başkan Er, ‘İstiklal Meşalesi 19 Mayıs’ta Samsun’da Yakıldı’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir’den Engelli Vatandaşlara Sağlık Taraması

Malatya Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra engellilerin bilinçlenmesi için de projeler gerçekleştiriyor.

Milletvekili Açıkkapı; ‘Maden’in Beklediği Köprü Müjdesi Yolda’

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı; Maden’in yıllardır beklediği köprüyle ilgili girişimlerinin meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

DÜZELTME - CAN DOSTLARINA ANLAMLI ZİYARET

Şehrül Aziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'ndeki can dostlarını ziyaret etti.

Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek, yatırımlara ise her geçen gün yenilerinin eklendiğini belirtti.

Başkan Taşkın İlçedeki Parkları Ve Yeşil Alanları Mercek Altına Aldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki park alanlarını gezerek incelemelerde bulundu. Yapılması gerekenleri yerinde tespit eden Başkan Taşkın, “Battalgazi’mize yeşil alan kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ejder Açıkkapı, Esnafımızın Taleplerine Duyarsız Kalmamız Söz Konusu Değil

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ esnafının çağrısına duyarsız kalmayarak kredi faiz oranlarıyla ilgili girişimlerde bulunduklarını, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Elazığ Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekilleri , parlamentodaki çalışmaların yanı sıra Elazığ'a yönelik devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili bakanlık ziyaretlerini sürdürüyor.

GERİ DÖNÜŞÜM PARKI'NDA YER ALAN ÖRNEK FİGÜRLER MİLLET BAHÇESİ'NDE SERGİLENECEK

Elazığ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde çevresel sürdürülebilirliğe ve çevre bilincini yaygınlaştırmaya katkı sağlamak amacıyla kurulan Geri Dönüşüm Parkı'nda yer alan bazı figürler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenecek.

Esnaf Teşkilatlarından Başkan Taşkın’a Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve esnaf odaları başkanlarının hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederek istişarelerde bulundu.

Malatya’da Kura Çekimlerine Haziran’da Devam Edilecek

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da, yapımı tamamlanan kalıcı konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini belirterek kuralara Haziran ayında devam edileceğini ifade etti.

Deprem bölgesi Malatya’ya Eğitim Yatırımları Sürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat 2023 depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’ya eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, yatırım programına alınan proje sayısının 105, derslik sayısının ise bin 638 olduğunu, Akçadağ ile Doğanşehir Öğretmen Evi projelerinin de yatırım programına alındığını söyledi.

Başkan Taşkın: ‘Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

ETAK Yönetim Kurulu Başkanı Beyarslan'ın 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü açıklaması

S.S. Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ETAK) Yönetim Kurulu Başkanı . Kıvanç Beyarslan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü basın açıklaması yayınladı.

Elazığ’da 2.İbrahim Oktugan Vakası Öğretmenlere Şiddet Artarak Devam Ediyor

İstanbul'da yaşanan olayın ardından, Elazığ’da da ortaokul öğrencisi kopya çektiği için uyarıda bulunduğu öğretmenini bıçakladı…

Malatya Kültürel Mirasına Vakfedilen Bir Ömür: Celal Yalvaç

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu Malatya Kültür Mirası Okulu'nun düzenlediği "Malatya Kültürel Mirasına Vakfedilen Bir Ömür: Celal Yalvaç" konusu ele alındı. Programa Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yiğit olmak üzere akademisyenler, yazarlar, gazeteciler, televizyoncular, STK Başkanları, Celal Yalvaç’ın çocukları, torunları ve birçok seveni katıldı.

MÜSİAD Başkan Gürkan “Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi”ni Değerlendirdi

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “Açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni olumlu buluyoruz. İnşallah tedbirler sayesinde hedeflenen ekonomik istikrar sağlanacaktır.” dedi.

Doğa Evleri Fuarı, Doğada Yaşamın Kapılarını Açıyor

30 Mayıs’ta Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açacak olan Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı; Nature Houses Show, doğada yerleşik yaşama geçmek için bahçeli bir ev arayışında olanlara, hem bilgi hem cesaret verecek.

Bakan Uraloğlu; ‘Malatya’ya Bundan Sonra da Desteklerimiz Olacak'

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Akgün; ‘Cennetimiz Olan Annelerimizin Bu Özel Günlerinde Ellerinden Öpüyoruz.’

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Anneler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Bağlantı Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’nde sürdürülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Er, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol yapım çalışmalarının devam edeceğini belirtti. İnceleme gezisinde Başkan Er’e ilgili daire başkanları eşlik etti.

Milletvekili Ölmeztoprak; ‘Depremde Hasar Alan Tarihi Cami Ayağa Kaldırılıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan “Akçadağ Merkez Çarşı” caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Gelinciktepe Gençlik Merkezi Yakın Zamanda Gençlerin Hizmetine Sunulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yapımında sona gelinen Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, “Bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” dedi.

Başkan Er, 'Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

10 Mayıs Dünya Kanatlı Günü

Dünya kanatlı eti sektörü, bugün 12. Dünya Kanatlı Eti Günü'nü kutluyor. BESD-BİR Başkanı Naci Kaplan, son birkaç yılda küresel zorluklardan geçildiğini vurguladı ve “Bu zorlu zamanlarda öncelikle Türk halkına ve ihracat yaptığımız 90’dan fazla ülkedeki tüketicilere güvenilir, ulaşılabilir ve besleyici gıda tedarik etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan ER: Hemşerilerimizi Kalıcı Konutlarına Kavuşturmanın Gayretinde Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İkizce Mahallesi’nde yer alan İkizce Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Gürkan; ‘Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız’

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; “Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız”

İl Başkanı Akın Muhtarları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

SP İl Başkanı Abdullah Akın mahalle muhtarlarlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Akgün’den ‘Öğretmenlere Uygulanan Şiddete” tepki Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “İstanbul Alibeyköy'de Özel Eyüp Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Oktugan’ın 5 ay önce uzaklaştırma cezası almış bir öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesine tepki” mesajı yayımladı.

Başkan AKTURAN ‘Eğitim Yuvalarında Can Güvenliğimiz İçin Acil Eylem Planı Şart!’ Dedi.

Başkan AKTURAN; eğitim kurumlarında yaşanan şiddetin geldiği vahim boyutu ve acilen alınması gereken önlemler konulu basın açıklaması yayınladı.