Bölge

Bölge Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Fahiş Fiyat Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri koronavirüs salgını sonrası marketlerde oluşabilecek fahiş fiyatlara karşı denetim yapıyor.

Başkan Gürkan: Alınan Tedbirler Vatandaşların Sağlığı İçindir

Vatandaşların korku ve endişeyle evlerinde stok yapmalarını gerektirecek bir durumun olmadığını ifade eden Başkan Gürkan, “Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsunlar.

Amacımız Ulaşımı Rahat Seyahati Kolay Güvenli Bir Merkez Olabilmek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İstasyon kavşağından başlayıp-Sivas yoluna bağlanan 25 metre genişliğindeki yol projesinin ilk adımı olan yol açma çalışmalarını tamamladı.

Maski Tarafından 3 Bin 835 Adet Muayene Ve Parsel Bacası Yükseltildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü kanalizasyon altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Gürkan, Türk Ocağı Konuğu Oldu

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Başkan Güder, Eski Malatya’ya Yapılacak Projeleri Açıkladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Eski Malatya’daki Ptt Binasını Kütüphane Yapmayı Planlıyoruz”

İbadethanelerde İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya’da Dezenfektasyon Çalışmaları Her Noktada Devam Ediyor

Vali Baruş, Alınan Tedbirler İle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi

Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli alınan tedbirlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Malatya'da kırsal kalkınma eğitimi

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından, hayvanlarda hastalık önleme, koruyucu hekimlik ve kırsal kalkınma ile ilgili Arguvan Belediyesi ve birlik binası salonunda eğitim toplantısı yapıldı.

Esenlik'te Zam Yok İndirim Var

Malatya'da ise 38 market ile vatandaşların hizmetinde olan Esenlik Süper Marketlerde, fırsatçıların tam tersine birçok üründe indirime gidildi.

Battalgazi Belediyesi’nde Dezenfekte Çalışması

Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaların kapsamında tedbirler alan Battalgazi Belediyesi bunun yanında Belediye Hizmet Binasında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Sağlıklı ve Temiz Bir Hayat İçin Önlemleri Artırdık

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binaları, Sosyal Tesisler Ve Parklar Dezenfektan Ediliyor

Battalgazi Belediyesi’nde Dezenfekte Çalışması

Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaların kapsamında tedbirler alan Battalgazi Belediyesi bunun yanında Belediye Hizmet Binasında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Fahiş Fiyat İhbarları Sonucu Harekete Geçti

Battalgazi Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesi ile talebin arttığı hijyen ve gıda ürünlerinde yapılan fiyat artışının önüne geçmek için işletmelere denetim yaptı.

İstişare Kültürü Bütün İhtiyaçların Karşılanmasını Sağlayacaktır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yol Arkadaşlarımız Muhtarlarımız İstişare Toplantısı Düzenlendi

Koronavirüs`ten Korunmak İçin Önleyici Tedbirler Toplantısı Yapıldı

Çin'de başlayan ve dünya genelinde yaygınlaşan Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili gereken önleyici tedbirleri ve yapılması gereken çalışmaları belirlemek üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında toplantı düzenlendi.

Büyükşehir’den Koronavirüs Tedbirleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki sanat ve eğitim merkezlerinde kurslara ara verildi. Yapılması planlanan çeşitli kültürel-sanatsal etkinlikler iptal edildi.

Alo 185 İle Hızlı Çözüm

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü sağlam altyapı inşa ederken yenilenen altyapısıyla ALO 185 çağrı merkezinde 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Motaş’tan Geniş Kapsamlı Dezenfekte Çalışmaları

• Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren MOTAŞ, yolcuları daha temiz bir şekilde taşımak için araçlarını her gün detaylı temizlikten geçiriyor.