Küçük ev işletmelerine başarılı bir model..

Elazığ'da yaşayan bir anne aile bütçesine katkı sağlama yönünde kazandığı yeterlikle küçük ev işletmesi halinde mütevazi şartlarda el emeği ile ürettiği ürünlerle büyük mağazalarda satışa sunulacak kalitede ürünler üretiyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ekonomik problemlerden, devlet dairesinde iş bulamamaktan yakınmaların, geçici iş bulmak yönünde siyasilerin peşinde koşuşturmaların, aracılara ulaşmaya dönük sürdürülen gayretlere karşın iş bulma, geçim sıkıntısına çözüm bulma, aile bütçesine katkı sağlama yönünde yaşanan açmazları aşmanın basit olduğunun somut örneklerinden haberdar olmak, eğitim sürecinde odaklanılması gereken soruna işaret ettiğini düşünüyoruz.

Elazığ’da yaşayan bir anne; aile bütçesine katkı sağlama yönünde kazandığı yeterlikle küçük ev işletmesi halinde mütevazi şartlarda el emeği ile ürettiği ürünlerle büyük mağazalarda satışa sunulacak kalitede ürünler üretiyor. El emeği üretimlerinde, sipariş üzerine de çalışabilir. Aalacağı sipariş desteği ile belki de büyüyebilecek bir işletme olma yönüyle "ev işletmeciliğinde Elazığ için fark yaratan Sn. Serpil LALEOĞLU’nun Kına-Mevlüt-bebek şekerleri, Kına davetiyesi, Düğün peçetesi-Anı defteri gibi farklı alanlarda sipariş üzerine çalışmaları,  bu yöndeki gayreti ve sağladığı başarısı diğer ev hanımlarına da başarılı örnek olduğu nedeni ile takdir ve tebrik ediyoruz.

Bu gayretin gerek Elazığ, gerekse Elazığ’lı olup da Elazığ dışında müteşebbis olan iş adamlarımızın uğraştığı iş kolu/sektör ile ilgili siparişleri ile desteklemelerinin, başarılı ve doğru model oluşmasına sağlayacakları katkıya davet ederiz.   

Harput Sancak Haber Ailesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN