LG styler yeni nesil Çamaşır Makinesi Kuru Temizleme

LG Styler tüketicilerin gardıropları üzerindeki kontrolünü artırmasına yardımcı oluyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

LG electronics , LG styler’ın son sürümünü ve yeniliklerini anlattı.LG styler herhangi bir deterjan kullanmadan kıyafetleri temizliyor ve bu sayede takım elbise , mont gibi bakımı zor temizliği zahmetli kıyafetler için ideal çözüm sunuyor

 

LG nin yeni Styler ürünü , hızlı olduğu kadar kolay şekilde giysileri yeniliyor. Styler ‘ ın dikkat çeken özelliklerinden biriside koku giderme özelliği , sigara dumanı , yemek ve ter gibi istenmeyen kokuların kısa sürede giderilmesini sağlıyor. Şimdilik kullanıcılar aroma olarak 2 farklı koku tercih edebiliyorlar.

 

LG’nin yıkama makinelerinde kullandığı ‘’JET SPREY ‘’ teknolojinin de kullanıldığı Styler’ın son sürümünde basit bir dokunmadik butonla sıcak akım , bakteri ve mikroplara karşı savaşarak kıyafetlere daha derin temizlik sunuyor.

 

LG Beyaz Eşya ve Havalandırma Çözümleri Bölümü CEO'su ve Başkanı Seong-jin Joşunları söyledi: "Profesyonel temizleme hizmetleri maliyetli olmasının yanı sıra uzun vadede kıyafetlerinize zarar verebiliyor. LG Styler tüketicilerin gardıropları üzerindeki kontrolünü artırmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bahsettiğim hizmetlere iyi bir alternatif oluşturarak montlar, süveterler, bluzlar ve diğer hassas kıyafetlerin hem görünüşünü hem de kişi üzerindeki hissiyatını en iyi seviyeye getiriyor."

muhabir :Erdogan ARSALI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN