MÜSİAD ELAZIĞ ŞUBESİ REKTÖR DEMİRDAĞ'I ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun'da Fırat Üniversitesinin akademik çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve büyük başarılara imza atacağını inandıklarını ve önümüzdeki süreçte de Üniversitemiz ile birlikte çalışarak İlimize katkı sağlayacak projeleri uygulamaya geçirmek istediği belirterek, Fırat Üniversitesinin İlimizin en değerli markalarından biri olduğunu ve yapılacak çalışmalarda katkı sağlayacaklarını belirtti.

 

 

Şehirlerin kalkınması için sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerin ve diğer kamu kuruluşlarının işbirliği içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Rektör Demirdağ Fırat Üniversitesi olarak daha kaliteli eğitim vermek ve Elazığ'ın gelişimine katkı sağlamak amacıyla projeler yürütüldüğünü söyledi.

 

 

 

Mehmet GÜLEÇ

MÜSİAD Elazığ Şubesi Basın Sözcüsü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN