Özel İdarenin Kar Mesaisi Başladı

Elazığ İl Özel İdaresi, karla mücadele çalışmalarını başlattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Mevsim koşulları dolayısıyla, karla mücadele hazırlıklarını tamamlayarak,  Meteorolojinin raporları doğrultusunda, ekiplerini hazır bekleten Elazığ İl Özel İdaresi, sabahın ilk saatlerinde Sivrice ilçesi Hazarbaba Alaaddin Köyü Grup Yolunda, yol açma çalışmalarını başlattı.

Diğer yandan Baskil bağlı; Şahindere, Beşbölük gibi yüksek kesimlerde de,  başlayan kar yağışı dolayısıyla  yolların açık tutulması için gerekli çalışmalar yürütülüyor.

“Kriz Masası 24 Saat Görev Başında Bekliyor”

Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan çalışmalarla  ile ilgili olarak yapılan  açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kış mevsiminin olumsuz şartlarından, vatandaşlarımızın etkilenmemesi için, gerekli hazırlıklarımızı ve planlanmalarımızı yaptık.

Karla mücadele çalışmaları için oluşturduğumuz; Kriz Masası 24 saat görev başında bekliyor ve her türlü müdahaleye hazırız.

Sivrice ve Baskil ilçelerinin, yüksek kesimlerindeki yerleşim yerlerinde karla mücadele çalışmalarını başlattık. Mevsim sonuna kadar ekiplerimiz sürekli olarak, her türlü çalışmayı gerçekleştirmek üzere hazır vaziyette  bekleyecekler.”
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN