STK Temayülünde Av.İbrahim Gök'e Yoğun İlgi

AK Parti'nin Elazığ'da gerçekleştirdiği STK Temayülünde AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av.İbrahim Gök'e Yoğun İlgi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday tespit çalışmaları çerçevede ( STK’ların) da sürece dahil edilmesi konusunda temayül yoklamasına Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı olarak katıldı.

Elazığ Şube Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök Bir basın açıklaması yaptı Av.Gök, Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarı, siyasete ve yönetime duyulan güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının devamlılığı açısından oldukça önemli olan 7 Haziran seçimi için partimiz 25. Dönem Milletvekilliği aday belirleme sürecinde yoğun bir çalışma içerisindedir.

Bu kapsamda yapacak olan oy kullanma işlemi ile AK Partimiz ve teşkilatımız toplumumuzun diğer tüm kesimlerine olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarımıza da verdiği önemi göstermektedir.’’Dedi.

Elazığ MÜSİAD Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Avukat İbrahim Gök Her ilimizde olduğu gibi Elazığ’ımızda da vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün STK’ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının görüşlerine başvuruldu.
Oy kullanarak ilimizde kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini yazarak kanaatlerini belirten STK Başkanları ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN