ABBD'den Av. İbrahim Gök'e Ödül

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinden Elazığ AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök'e Plaket verildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle sektöründe ve bulunduğu makamlarda başarılı olan bürokrat , STK Temsilcileri , Belediye Başkanları , Gazeteci , Eğitimci ve Sinema ve Sahne Sanatçılarına ödülleri verildi.

Elazığ AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök'e Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'nin kuruluşunun 10. yıl nedeniyle ödül verildi.

Aynı zamanda AK Parti Milletvekili Aday Adayıda olan  Av. İbrahim Gök ; Başında Bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşlarını başarılı bir şekilde temsil ederek , Elazığ'a Ekonomik ve Eğitim alanında yeni projeler kazandırdığı , özellikle İran ile Elazığ arasında kurduğu iş ve dostluk köprüsüyle Elazığ'ın ufkunun açılmasına sağladığı katkılardan dolayı  Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi tarafından ödüle layık görüldü.

Av. İbrahim Gök'e ödülünü Türkiye'nin en büyük araştırma ve Danışmanlık şirketi sahibi MAK Danışmanlık Yöetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kolat verdi.

Ödülü  MAK Danışmanlık Yöetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kolat'ın elinden alan Av. İbrahim Gök , kendisine ödülü layık gören Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi başkan ve yönetimine teşekkür ederek , bu ödülü sayın Mehmet Ali Kolat'ın elinden almak ayrıca benim için bir onurdur. Ben bu ödülü benimle yol arkadaşlığı yapan ve aynı dava için mücadel ettiğim arkadaşlarım adına alıyorum dedi.

Venüs  Kongre ve Düğün Salonunda gerçekleştiren gece , Kanal Fırat , Malatyam TV , Malatyabirlik TV ve Adıyaman Üniversite'sinin WEB TV'erinden canlı olarak yayınlandı.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü gecesini Sinema oyuncusu , Yapımcı ve Televizyon Programcısı Yusuf Özpolat'ın muhtşem sunumuyla gerçekleştirilirken , Gecede Ünlü sanatçı Aydın Aydın ,Elif Altıtaş , Malatya'nın sevilen seslerinden Ahmet Uçar birbirinden güzel eserleri seslendirerek ekran başındaki ve salondakiler müzik ziyafeti sundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN