Başkan Yağlıcı, Milletimizin İYİ Parti'ye Büyük Bir Teveccühü Var

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip , Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip , Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Göreve Atandıktan Sonra Hızlı Bir Şekilde Sahalara İnen Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya'da Bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Esnaf Ziyaretlerine Başladı.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyelerini , Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve Yönetimini Ziyaret Etti.

Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Muhtarlarımız Halkımız ile tüm kurumlar arasında köprü vazifesi gören, görev yaptığı mahalle ve köyün temsiliyetini gerçekleştiren, mahalle ve köylerimizin eksiklerini ilgili makamlara ileterek çözülmesini sağlamak gibi önemli bir görevi yürüttüklerini söyledi.

Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Bu nedenle milletin en iyi sorununu Muhtarlarımız bilir. Bu düşünce ile göreve gelir gelmez Muhtarlarımızı ziyaret etme kararı aldık. Muhtarlarımızdan milletimizin ve mahallelerimizin sorunlarını birebir dinleyip çözüm noktasında onların önerilerini dinledik. Bizleri misafir eden tüm Muhtarlar Derneği Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Emeksiz Caddesi Kız Meslek Lisesi Yanında açılan İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatının açmış olduğu Üye Kayıt ve Tanıtım Standını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Standa Kısa bir açıklama yapan Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Milletimizin Genel Başkanımız Meral Akşener'in Başında Bulunduğu İYİ Partimize çok büyük bir ilgi ve alakaları var. Daha önceleri üye olmaktan ve stantlarımızı ve hatta İl , İlçe binalarımızı ziyaret etmekten çekinen vatandaşlarımız şimdi seve seve cani gönülden istekli olarak bizleri ziyaret edip İYİ Parti ailesine katılmak istiyorlar. Bu ilgi ve alaka bizleri oldukça memnun etmektedir. Bu ilgi ve alakanın bilinci içerisinde olarak daha bir şevkle ve arzuyla çalışıp İYİ PARTİ'yi en kısa sürede İktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR