Kadınlar Günü Nedeniyle 7 Mart'ta THM Konseri Verilecek.

Battalgazi Belediyesi THM Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle 'Yar Dilinden Gönül Teline' adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

Battalgazi Belediyesi bünyesinde yeni oluşturulan ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Kemal DENİZ'in Başında Olduğu ve Koro Şefliğini Ferda Çelik'in yaptığı Türk Halk Müziği Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle "Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

Battalgazi Belediyesi Kültürel Etkinlikler kapsamında yapılacak olan bu özel konser 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Malatya , Türkiye ve tüm Dünya Kadınlarına armağan edilerek konser gerçekleştirilecek.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde Verilecek Olan"Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konserinin koro Şefininde ( Ferda ÇELİK ) bir kadın olması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle daha anlam kazanıyor.

"Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde 7 Mart Cumartesi günü Saat 19.00'da yapılacaktır.

Kpnser Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi Katkılarıyla tüm halka açık ücretsiz yapılacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR