Başkan OR, Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı Yayınladı.

Başkan OR, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Pandeminin tüm Dünya'yı etkisi altına aldığı ve ülkelerin bu hastalıkla  mücadele ettiği zorlu süreçlerden sonra, yeni eğitim öğretim yılımız 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle başlayacaktır. 

Yeni eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı mirası ise, ilke ve inkılaplarımıza bağlı kalarak güçlü eğitim ordumuzun çocuklarımıza vereceğinden kuşkumuz yoktur.  Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir.. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir toplumun gelişmişlik düzeyi, onun eğitim düzeyini de gösterir.   

Tüm Dünya ile birlikte pandemiyle mücadelemize  devam edeceğiz. Kesintisiz bir eğitim-öğretim yılı ve  sağlığımız için pandemiyle mücadele tedbirlerine sıkı sıkıya uymaya devam edelim. 
Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MEVLÜT OR
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN