Elazığ Valiliği Duyurdu!

Elazığ Valiliği tarafından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin ilgili hak sahipleri tarafından 28.07.2023 tarihine kadar ilanda belirtilen irtibat ofisine başvurularak imzalanması gerektiğini ifade edildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Valiliği tarafından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin ilgili hak sahipleri tarafından 28.07. 2023 tarihine kadar ilanda belirtilen irtibat ofisine başvurularak imzalanması gerektiğini ifade edildi.

Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:“ İlimizde Abdullahpaşa, Mustafapaşa, Rüstempaşa, Sürsürü Mahallesi ve Sivrice İlçesi Gölbaşı Mahallesi sınırları içerisinde kalan riskli alanlardaki ve Dilek Sitesi (Eski Adı), Petek Sitesi (Eski Adı) ve Güneş Sitesinin (Eski Adı) de içinde bulunduğu dönüşüm uygulamaları alanlarında 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 6/A maddesi kapsamında yürütülmüş ve ilgili hak sahiplerine taşınmazları tahsis edilmiştir.

Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin imzalanması için tebligatlar yazılmış ancak güncel nüfus kayıt sistemindeki adreslere gönderildiği halde çeşitli nedenlerle iade gelen ya da ilgili mahalle muhtarına teslim edilen veya güncel nüfus kayıt sisteminde adres bilgileri bulunmayan ekli listedeki hak sahiplerinin “Gayrimenkul Satış Sözleşmesi”nin taraflarınca imzalanması için tebligat emrinin ilanen tebliğine karar verilmiştir.

Tebligatta zikredilen hükümler uyarınca, ilgili tebligat ekindeki hak sahiplerine isabet eden bağımsız birim/birimlere ilişkin “Gayrimenkul Satış Sözleşmesi”nin imzalanması için 10.07.2023 tarihinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü https://elazig.csb.gov.tr/ internet sitesi ve ilan panosunda ilana çıkarılmıştır. İlanen tebligat 3 gün boyunca yapılacak olup, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin ilgili hak sahipleri tarafından 28.07.2023 tarihine kadar ilanda belirtilen irtibat ofisine başvurularak imzalanması gerekmektedir.”dedi
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN