Emrah Güllü 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' Programında

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' konulu bir program düzenlenecek

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde 16 Nisan Perşembe günü, saat 18.00'de gerçekleştirilecek programda, Psikiyatrist Ömer Deniz ve Avukat Aslıhan Erhan'ın konuşmacı olarak katılacakları bir panel düzenlenecek. Tüm halkımızın davetli olduğu programda ayrıca, 'Kadın' temalı tiyatral şiir dinletisi, tiyatro gösterisi, sinevizyon gösterileri ve Emrah Güllü türkü dinletisi yer alacak.
Kurum olarak sosyo-kültürel etkinliklere özel bir önem verdiklerini belirterek, bu doğrultuda düzenlenen etkinliklerle kültürel yaşama destek sağladıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, çalışmalarında kadınlarımıza özel bir önem verdiklerine de dikkat çekerek, bu doğrultuda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini bir haftaya yaydıklarını, Anne Üniversitesi gibi çok büyük ve anlamlı çalışmayı Elazığlı kadınlarımızın hizmetine sunduklarını kaydetti.
Başkan Yanılmaz, Belediye olarak farklı kurum ve kuruluşların düzenledikleri etkinliklere de her türlü desteği verdiklerini dile getirerek, "Belediyeciliği rutin hizmetlerle sınırlı tutmadık, tutmayacağız. Bir şehrin gelişiminde ekonomik katkılar kadar kültürel etkinlikler de büyük önem taşıyor. Biz şehrimizin her yönüyle bir bütün olarak gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN