Elazığ Belediyesi, Haberleri

Elazığ Belediyesi, Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının bereketini aşure ikramında bulunarak vatandaşlar ile paylaştı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “ELAZIĞ BELEDİYESPOR KULÜBÜMÜZÜN SPORCUSU GİZEM ÖZER’İN, PARİS’TEN MADALYA İLE DÖNECEĞİNE İNANIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu öncesinde moral ziyaretinde bulundu. Her zaman spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Olimpiyatlarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Gizem Özer’in başarılı olacağına, Paris’ten madalya ile dönerek bayrağımızı göklere çektireceğine inanıyoruz.” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ SOSYALHANE'DE ÜRETİLEN ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI SERGİ TÖRENLE AÇILDI

Elazığ Belediyesi himayesinde, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Güneykent Sosyal Yaşam Merkezi’nde (Sosyalhane) giyim ve el sanatları yıl sonu sergisinin açılışı törenle yapıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ SATRANÇ VE NEY KURSLARI

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YILDIZBAĞLARI, FEVZİ ÇAKMAK VE ESENTEPE MAHALLELERİNDE

İnsanı merkeze alan çözüm odaklı gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığlıların gönüllerinde samimi bir yer edinerek mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her köşesini hizmet ve eserlerle donatan Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları, Fevzi Çakmak ve Esentepe Mahallelerinde planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN; İSTİHDAM, ÜRETİM VE KALKINMA VURGUSU

Vatandaşların ekonomik olarak uygun, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak için Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'nin kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Söz verdiğimiz bir projemizi daha aziz şehrimize kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Projelerimiz ve yatırımlarımızda istihdam, üretim ve kalkınmaya öncelik vererek güzel şehrimizin gelişimini sürdürmeyi ve kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber Semineri Verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintisi Duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşların yaşam kalitesine değer kazandırma hedefi doğrultusunda yoğun tempoda devam eden altyapı yenileme çalışmalarından dolayı, 27 Haziran Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında Ulukent Mahallesi ve Kırklar Mahallesi’nin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacak.

Başkan Şerifoğulları, Personeliyle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı sonrası mesainin ilk gününde kurum personeliyle bayramlaştı.

BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YAZ SPOR KURSLARI

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NI ZİYARET ETTİ

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ DAİMİ İŞÇİ ALIMI, NOTER HUZURUNDA GERÇEKLEŞTİ

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KONUT İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konutun açık artırma suretiyle satışı için ihale gerçekleştirildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girdi. Tam mesai yaparak şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Elazığ’ı bayrama hazırlıyor.

ELAZIĞ’DA TOPLU ULAŞIM BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLACAK

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN BAYRAM DENETİMİ

Elazığ Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için Kurban Bayramı’na sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ MUHTARLARLA YENİ DÖNEMDE DE ÖNEMLİ FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRECEK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimi noktasında çözümün önemli bir parçası olan muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KONUT VE İŞ YERİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konut ve 12 adet iş yerinin, kapalı teklif usulü ve açık artırma suretiyle 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) satışı gerçekleştirilecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ DAİMİ İŞÇİ ALIMI, NOTER HUZURUNDA GERÇEKLEŞECEK

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN KATKILARI İLE TÜBA ELAZIĞ’DA SEMPOZYUM DÜZENLEDİ

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI “BİR HİSSEYLE BAYRAM BEREKETİNE ORTAK OL”

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

OTOBÜS SEFER SAATLERİNDE DÜZELTME

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkânı sunacak.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Elazığ Belediyesi’nde ağırlayarak tamamlanan, devam eden ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, ÇEVREFEST’TE

Elazığ Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ÇEVREFEST’te, çevre ve sıfır atık konularında gerçekleştirdiği başarılı proje ve uygulamalardan örnekler sergiliyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkânı sunacak.

ELAZIĞ BELEDİYESPOR’UN BAŞARILI SPORCULARINDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Milli Boksör Gizem Özer ve Antrenörü Cemil Döndü, Mersin ve Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen turnuvalarda başarılı olan Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları ile birlikte, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINI AÇIKLADI

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN KUR’AN KURSU, YENİ DÖNEMDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Kur’an kursunun, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması planlanıyor.