Ve Haberleri

Ve Haberleri

M.Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

Elazığ Kent Konseyinin 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda, Kent Konseyi Başkanlığına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca seçildi.

Elazığ Hipodromu Farklı Etkinlikleri İle Dikkat Çekiyor

Elazığ Hipodromu, yönetimin farklı vizyonu ile; Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

HAMZABEY BARAJ SUYU, ATAŞEHİR MAHALLESİ’NE VERİLMEYE BAŞLANILDI - DÜZELTME

Elazığ Belediyesi’nin Hamzabey Baraj suyunu şehir geneline ulaştırmaya yönelik projesi ilerliyor. Daha önce derin su kuyularıyla içme suyu ihtiyacı karşılanan Ataşahir Mahallesi’ne Hamzabey Barajı'ndan su verilmeye başlandı.

Karakoçan’da 450 Konut Daha Doğal Gaz Konforunu Yaşayacak

Elazığ ilinin Karakoçan ilçesinde 8 bin aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Doğalgaz, 2024 yılı içinde genişleme çalışmaları kapsamında TOKİ konutları dahil 450 konuta daha doğal gaz ulaştırmayı hedefliyor.

Telmih Ankara Kitap Fuarında

Elazığ’dan yayın hayatına devam eden Telmih Kitap 20. Ankara kitap fuarında okurlarıyla buluştu. 20 yazar ve şairlerle fuara katılan sanatçılar yoğun ilgiyle karşılandı.

Başkan Mehmet Bayram, Doğanşehir'in İmar ve Yapım Planlarını Konuştu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen bir dizi çalışmalar için Malatya'ya geldi. Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, ziyaret kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen'e Doğanşehir ile alakalı Doğanşehir'in imar ve yapım planları ile ilgili istişare ettiler.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Elazığ ’da Orman Benim Kampanyası! Yarın Yapılacak

Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Elazığ’da’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10:00’da bütün il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.

AK Parti Değişime Gidiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Talimat

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MYK) toplantısında partide değişim mesajı çıktı.

Başkan Er 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

1 MAYIS Emek Ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Gelen Başkan Sami ER: Belediyelerde Tek Patron Halkımız!

Milletvekili Ölmeztoprak, 'Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız'

Malatya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ' Devlet, millet el ele vererek şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız' dedi

SIBUR, 2-4 Mayıs'ta İstanbul'da Düzenlenecek Olan Replast Eurasia Fuarına Katılacak

Rusya'nın önde gelen polimer ve kauçuk üreticisi SIBUR, 2-4 Mayıs'ta İstanbul'da ilk defa olarak düzenlenecek olan ve plastik maddeleri yeniden işleme teknolojilerini ele alacak olan RePlast Eurasia sektör fuarına katılacaktır.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

1 Mayıs Ekmeğini Alın Teriyle Kazananların Bayramıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Kurslarına Yoğun İlgi Gösteriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi sanata gönül veren ve kendini geliştirmek isteyenlere destek olmaya devam ediyor. Malatya’nın kültür ve sanat şehri olarak anılması adına her türlü yeniliği ve ayrıntıyı dikkate alan Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için faydalı olacak tüm sanat dallarını da hayata geçiriyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan “Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Taşkın, “’İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin’ hadis-i şerif’ini şiar edinen bir kültürün parçası olarak emeğin karşılığını vermek hepimizin sorumluluğudur” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YEŞİL ALANLARDA DA İLAÇLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Elazığ Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi yaşaması ve halk sağlığının korunması amacıyla şehir genelindeki ilaçlama çalışmalarına gece saatlerinde de devam ediyor.

MÜSİAD Nisan Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Nisan ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Yeşil Malatya’ya Yeşil Belediyecilik

Yeşil Belediyecilik anlayışına önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan park ve bahçelerde ilaçlama, ağaçlandırma, çim biçme ve sulama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak; Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileneceğini Duyurdu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Hizmete Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vahap Küçük Hayır Çarşısı vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KONUT, İŞ YERİ VE ARSA İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Varlık ve Aslan ailelerinin mutlu gününde Fetanet Işılay ve Muhammed Onur, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri Ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık artırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde ihale düzenlenerek satışı gerçekleştirilecek.

Ejder Açıkkapı, Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Karayolları Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Karayolları Bölge Müdürleri toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.