Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Güder Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Düzenlenen Kermese Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Filistin’e destek için düzenlenen kermese katıldı.

Konteyner Kentlerde İlaçlama Yapılıyor

Haşere Üreme Alanlarında ve Konteyner Kentlerde İlaçlama Yapılıyor

MASKİ Uyardı!

MASKİ “Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun”

Başkan Güder, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre’yi Ağırladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Türkiye Cumhuriyeti olarak Kıbrıs’a gerekli ihtimamı, hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Malatya Kent Konseyi Kültürel ve Sosyal Geziler Düzenlemeye Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Malatya’nın sosyal ve kültürel geleceğine katkı sağlayan çalışmalarına devam ediyor.

Biriz Beraberiz Hep Birlikte Türk Milletiyiz

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Başkan Güder’in Yürekleri Isıtan Projesiyle 400 Konuta Daha Doğalgaz Sobası Kurulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından dar gelirli ailelere destek amacıyla ilçede hayata geçirilen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında yeni bir proje hayata geçiyor. Daha önce yapılan proje kapsamında 600 eve doğalgaz sobası kurulumu yapılırken yeni projeyle 400 konuta daha doğalgaz sobası döşenecek.

KOREPCK Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Cep Telefoncular İle Elektrikçi Esnaflarına Dükkânları Teslim Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi MATİM İş Merkezindeki tadilat çalışmalarını tamamladı

EKPSS Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Tarafından EKPSS Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Başkan Güder: 'Tekstilkent’te Üretim Yakın Zamanda Başlayacak'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yoğun çabaları ve girişimleriyle başlatılan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Battalgazi Belediyesi sorumluluğunda yürütülen Tekstilkent Projesi, yakın zamanda üretime başlayacak.

Ebeveynlere Eğitim Semineri Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Semt Konakları’nda Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) kararları doğrultusunda ebeveynlere eğitim programı düzenlendi.

Hizmet ve Yatırımlar Takdire Şayan

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve Hizmetlerini Gezdi.

MAŞTİ’de Güvenlik Emin Ellerde

Büyükşehir Belediyesi Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü MAŞTİ’de Güvenliği Sağlıyor

Büyükşehir Belediyesi Projelerine Malatyalılardan Tam Not

Büyükşehir Belediyesi Projeleriyle Malatyalılardan Tam Not Alıyor

Şehit aileleri ve STK’lar Büyükşehir Belediyesi’nin Projelerini Gezdiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Battalgazi Belediyesi’nden Konteyner Kentte Kalan Çocuklara Masal Dinletisi

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklar için bir birinden farklı programlar düzenlenmeye devam ediyor. Malet Konteyner Kent’te kalan çocuklar için ‘Ninem Korkut ile Masal Vakti’ programı düzenlendi.

Süper Hizmet Masası Kaliteli ve Hızlı Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bünyesinde hizmet vermekte olan Süper Hizmet Masası, vatandaşların istek ve talepleri ile ilgili çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Toplam 4620 haber.