Bölge

Bölge Haberleri

Tecde Anadolu Lisesi Öğrencilerinden MASKİ’ye Ziyaret

Malatya Tecde Anadolu Lisesi Proje Geliştirme Kulübü öğrencileri, “Sürdürülebilir Su ve Su Ayak İzi” projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Gündüzbey Kaptaj Tesisi ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

310 Geçici Konutun Çalışmalarına Başlandı

Büyükşehirde 55 Dönümlük Alanda Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Gürkan, ‘Memleketimize Hizmet Etmeye Hep Birlikte Devam Edeceğiz’

Başkan Gürkan, Söğüt Mahalle Muhtarı ve Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi’nden Çiftlere Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti

Battalgazi Belediyesi tarafından evlenmek için başvuru yapan çiftlere, evlilik öncesi danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Başkan GÜRKAN ‘Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor’

Başkan GÜRKAN Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Başkan Güder’den 2019’dan 2024’e Dev Hizmetler

Başkan Güder, “Hayallerim daha bitmedi. İlçemiz için çalışmaya devam edeceğim” derken yeni hedefinin kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak: Malatya’da Depremzedelere Destek Sürüyor'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Malatya'da, konteyner kentlerde kalan vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine dönük açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Hibe Almaya Hak Kazandı

Büyükşehir Belediyesi Ab Ipa Iı Fonundan “İklim Değişikliğine Uyum” Hibe Programından Hibe Almaya Hak Kazandı

Battalgazi Belediyesi Mahallelerde Yıkım Sonrası Çalışmalarına Devam Ediyor

Depremden sonra yapılan yıkım çalışmalarının ardından hayatın normale dönmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Battalgazi Belediyesi, mahallelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam ediyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, deprem sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Afet Köy Evlerinin Anahtarları Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

GÜRKAN: ‘Şehir İçin Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyacağız’

Başkan Gürkan Minibüsçü Esnafları, Muhtarlar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediyesi’nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek. Ücretsiz olan ve ilkokul öğrencilerine özel olarak sergilenecek tiyatro oyununda engellilerin toplumsal hayatın her alanında aktif olabileceği anlatılıyor.

‘İLMEK İLMEK KADIN BULUŞMASI’ Projesine Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın öncülüğünde başlatılan ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı’nın da destekleriyle gerçekleştirilen ‘İlmek İlmek Kadın Buluşması’ projesine kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Projeleri Türkiye Yüzyılına Yakışır Projeler

Türk Yerel Hizmet Sen’e bağlı sendika üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yerinde gezerek, yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.

GÜRKAN: ‘Esas Değerlendirilmesi Gereken Görünmeyen Uzuvlardaki Eksikliklerdir’

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarına Ziyaretçilerden Tam Not

Ali Kapısı Eğitim Yardımlaşma Derneği Üyeleri, MABESEM ve Kadın Kooperatifi Başkanları ile Kernek Külliyesi Kadın Yaşam Merkezi Hocaları ve çalışanları Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan projeleri yerinde gezerek yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.

Sohbet Edip Örgü Ördüler

‘İlmek İlmek İlmek Kadın Buluşması’ Projesine Katılan Kadınlar Malatya Park AVM ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezindeki (MABESEM) etkinliklerle bir araya geldiler..

Toplam 4620 haber.