Milli Birlik Destanı'nın Yazıldığı Gün: 15 Temmuz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönerim Kurulu Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milletimizin iradesini bütün dünya gördü.
Bugün, Türkiye'nin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Bu anlamlı gün, ülkemizin demokrasiye olan bağlılığını, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha idrak edebilmek için bir fırsattır.

15 Temmuz 2016 tarihinde milletimiz, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Ancak, aziz milletimiz, demokrasimize, milli iradeye ve özgürlüğümüze sahip çıkmak için sokaklara döküldü. Tanklara ve silahlara göğüs gererek tarih yazdık. Bu destansı direniş, Türk milletinin iradesine ve demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, demokrasinin ve milli birliğin önemini her zaman vurguluyoruz. Ülkemizin güçlü ekonomisinin temelinde, sağlam demokrasi ve milli birlik ruhu yatar. Bu nedenle, iş dünyası olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. İstihdam yaratmak, ekonomimize katkıda bulunmak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına destek olmak adına çalışıyoruz. 

Bu vesileyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlarken, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Unutmayalım ki, bu vatan bize bu aziz şehitlerimizin kanlarıyla emanet edildi. Bizler de bu emanete sahip çıkarak, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,
İdris Alan

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN