Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı'na Rekor Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı mart ayını rekor bir katılım ile kapattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı mart ayını rekor bir katılım ile kapattı. Teşkilatlarına katılan yeni üyelerin ardından hızla büyüyen Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’nın, hummalı çalışmalarında herhangi bir duraklama olmadığını belirten Başkan Mesut Samanlı; “Hemşehrilerimizin parti binamıza gelip toplu bir şekilde üyelik için başvuru yapmaları, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu hummalı çalışmaların sonucunda 800 hemşehrimizin kaydını yaptık. Hemen ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizi ziyaret ettik ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’a 800 yeni üyemizin formlarını teslim ettik.” dedi. Başkan Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

BİR AYDA 800 HEMŞEHRİMİZİN ÜYE KAYDINI YAPTIK

“ Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak, oldukça yoğun tempoda geçen bir ayı geride bırakmış bulunmaktayız. Mart ayı boyunca tüm teşkilat yekvücut olduk ve durmaksızın çalıştık. Aramıza katılan hemşehrilerimiz ile beraber daha büyük bir aile olmanın sevincini yaşadık.

Biliyorsunuz ki bu sene Malatya’da kış, diğer senelere nazaran oldukça sert ve uzun geçti. Bundan ötürü ciddi manada bir stant çalışması yapamadık. Buna rağmen yaptığımız tüm ziyaretler ve ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’ kapsamında, kıymetli MHP Heyetimizle iştirak ettiğimiz ilçelerimizde gördüğümüz ilgi ve alaka oldukça büyüktü. Hemen akabinde hemşehrilerimizin parti binamıza gelip toplu bir şekilde üyelik için başvuru yapmaları, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu hummalı çalışmaların sonucunda 800 hemşehrimizin kaydını yaptık. Hemen ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizi ziyaret ettik ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’a 800 yeni üyemizin formlarını teslim ettik.

MALATYA, HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Tüm partilerden geçiş yapan ve bizlerin gücüne güç katan kıymetli hemşehrilerimize müteşekkiriz.
 
Nezih şehrimiz Malatya’nın adım atılmadık tek bir karışını bırakmayacağımızı söylemiştik; söylemeye de devam ediyoruz. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor.

Yaptığımız çalışmalar bizleri yormadı, aksine gücümüze güç kattı. Biliniz ki; hemşehrilerimizden aldığımız gücü yine hemşehrilerimize daha iyi hizmet edebilmek için kullanacağız. Halkın sevgisi ve ilgisi ile beslenen çalışma azmimiz, ayyuka çıkana dek yorulmayacağız ve hizmetten bir an olsun vazgeçmeyeceğiz, daha fazla çalışmaktan da bir an olsun imtina etmeyeceğiz. 
İşte bu süre zaafında; değerli hemşehrilerimizin görüş ve düşüncelerinden feyzalmak ve daha yakın diyaloglara geçmek adına herkesi Üç Hilalimizin dalgalandığı kutlu sancağımıza bekliyoruz.”

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN