TRABZONSPOR'UN KONUĞU KAYSERİ ERCİYESSPOR

Trabzonspor, Türkiye Spor Toto Süper Liginin 18. haftasında evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Devre arası transfer döneminin en aktif takımı Trabzonspor, Türkiye Spor Toto Süper Liginin 18. haftasında evinde Kayseri Erciyesspor’u ağırlıyor. 26 puanla 6.sırada bulunan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Hüseyin Avni Aker Stadında ağırladığı Sivasspor’u Cardozo(2) ve Mehmet Ekici’nin golleriyle 3-1 yenmişti. Kayseri Erciyesspor ise 5 haftalık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta, yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek yönetimde, Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 2-1 yenerek son vermişti. Ligin 19. haftasında zorlu Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Trabzonspor, Şükrü Saraçoğlu stadına moralli gitme peşinde.
Bordo-Mavili ekipte Afrika Kupasında yollarına devam eden Carl Medjani ve Kevin Constant, sakatlıkları devam eden Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Waris maçta mücadele edemeyecek. Mehmet Ekici ve Uğur Demirok'un durumlarının maç saatinde belli olması bekleniyor.
Konuk ekip Kayseri Erciyesspor'da ise İlhan Parlak ve Kader Mangane'nin sakatlıkları sürerken, John Boye ise Afrika Kupası nedeniyle bu maçta da takımını yalnız bırakacak.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Hakan, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih, Erkan, Özer, Mehmet Ekici (Soner), Sefa, Cardozo
Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Cenk Ahmet, Caner, Emre, Uğur, Barış, Yasin, Murat, Mehmet Akgün, Necati, Edinho

MUHABİR:NURİ KIRAN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN