Av. İbrahim Gök ABBD ve BİMYAD'ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Av. İbrahim Gök , özel işleri nedeniyle geldiği Malatya'da bir dizi ziyaretler çerçevesinde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Seçim çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam eden Av. İbrahim Gök , Malatya ziyaretinde bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ve Basın İnternet Medya Yayıncıları Derneğini   ( BİMYAD ) ziyaret eden GÖK burada dernek yöneticileri  ve üyeleri tarafından karşılandı.  Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Av. İbrahim Gök , Hem Elazığ Hem Malatya , kültürleri gelenek ve görenekleri aynı olan iki kardeş ildir. Aynı baba ve anneden olan iki kardeş gibidir. Bizler Elazığ’lılar olarak her zaman Malatya’lıları baş tacı etmiş , keza Malatya’lılar da Elazığ’lıları baş tacı etmişlerdir. Bu yüzde Malatya’da Elazığ’ın farklı ilçelerinden kardeşlerimiz yaşamakta ve Malatya’nın Sosyal Ekonomik yaşantısına entegre olmuşlardır.  Siz Malatya’lı basın mensuplarının , Elazığ’lı basın mensupları ile olan yakınlığınız beni çok memnun etti. Allah her zaman Elazığ ve Malatya’nın  dostluk ve kardeşliğini , birlik ve beraberliğini bozmasın diliyorum diyerek Dernek Başkan ve Yönetimine teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ , ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek  AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ‘e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

Dağ bizler Elazığ’lı Meslektaşlarımız ve kardeşlerimizle her zaman istişare içerisinde olduk. Halen Elazığ’da bir çok basın kuruluşundan kardeşimizle birlik ve beraberlik içerisinde  faaliyetler yürütüyoruz.  Bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz. Bizim derneğimizin yönetiminde ve idaresinde birçok Elazığ’lı kardeşimiz var . Buda Elazığ-Malatya kardeşliğinin en güzel göstergesi Ben sizin bu ziyaretinizden dolayı size çok teşekkür ederken tüm Elazığ’lı  büyüklerimize ve kardeşlerimize sizlerin aracılığıyla selam ve saygılarımı iletiyorum dedi.

Basın İnternet Medya Yayıncıları Derneği ( BİMYAD ) Başkanı Selim Apohan’da ziyaretlerinden dolayı  AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı  Av. İbrahim Gök ‘e teşekkür ederek  şunları söyledi ;  Elazığ ve Malatya bir elmanın iki yarısı gibidir. Elmanın bir yarısı Elazığ , bir yarısı da Malatya’dır. Ben ve yönetimim  sizin nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür eder tüm Elazığ’a selam ve saygılarımı iletirim dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN