Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ ve çevresinde yakın zamanda yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen 'Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri' programında Sadi Özen anılacak.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ ve çevresinde yakın zamanda yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen "Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programında Sadi Özen anılacak.

Moderatörlüğünü Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç'in yapacağı programa, Prof.Dr. Kemal Arıkan, İktisatçı Nevzat Ülger ve Eğitimci Muzaffer Turgut konuşmacı olarak katılacaklar.
NEY VE İLAHİ DİNLETİSİ
Sadi Özen'in hayatını anlatan ve sevenlerinin dilinden Sadi Baba sinevizyon gösterilerinin yer alacağı programda ayrıca Neyzen Ender Doğan ile Dergâh-ı Dar'ülHazen grubu tarafından konuklara ilahi dinletisi sunulacak.
ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERİ
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde 6 Mart Cuma günü saat 18.30’da düzenlenecek olan programa, tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

 

Açıklamada ayrıca Sadi Özen'in yaşamını sürdürdüğü Aksaray Mahallesi'nden programa katılmak isteyenler için ücretsiz otobüs seferi düzenleneceği ifade edilerek, "Aksaray Mahallesi'nden programa katılmak isteyen vatandaşlarımız için saat 18.00’de Aksaray Mahallesi Karaçalı Çeşmesi önünden kalkacak otobüsler, program sonrasında da yine vatandaşları aynı noktaya bırakacaktır" denildi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN