Başarılı Bayan Voleybolculardan Teşekkür Ziyareti

Mardin'de düzenlenen Genç Kızlar Voleybol B kategorisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olan Kaya Karakaya Spor Lisesi kız voleybol takımı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu'nu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Mardin'de düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye 3. olan Kaya Karakaya Lisesi kız voleybol takımı İl Özel İdaresi'ni ziyarette bulundu.

Genç Kızlar Voleybol B kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda finallere kalarak Elazığ’da bir ilki gerçekleştiren Kaya Karakaya Spor Lisesi kız voleybol takımı oyuncuları başarılarını paylaşmak adına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Uçar’ı ziyaret ettiler.

Aynı zamanda İl Özel İdaresi Spor Kulübünün lisanslı oyuncuları da olan Kaya Karakaya Spor Lisesi kız voleybol takımı oyuncuları Antrenörleri Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Ekinci ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Uçar’ı ziyaret ettiler. Aytaç Ekinci takım olarak daha önce Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na da bir ziyaret gerçekleştirerek katkılarından dolayı Vali Zorluoğlu’na teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu genç oyuncuları başarılarından dolayı kutladı. Bilginoğlu, “Kaya Karakaya Spor Lisesi kız voleybol takımında yer alan bu başarılı kardeşlerimiz aynı zamanda ve İl Özel İdaresi Spor Kulübümüzde de yer almaktadırlar. Oyuncularımızın gerek okul takımında gerekse ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü maçlarında gösterdikleri başarılarından, özellikle de son yapılan Genç Kızlar Voleybol B kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN