Başkan DOĞAN'ın 'Miraç Kandili' Mesajı...

Teç Sen Elazığ İl Başkanı, İbrahim DOĞAN, 'Miraç Kandili' ile ilgili basın açıklaması yayınladı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan DOĞAN yaptığı açıklamada; 

Manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, bereket bolluğunu yaşadığımız Üç Aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız.

Resul-i Ekrem (SAV) Efendimiz, insan olanın erdemlerini, ahlakın insan olmanın ana ekseni olduğuna dikkat çekerek, bu süreçte iyinin, güzelin, adaletin doğruluğun birey ve toplum açısından kazandıracaklarına dönük rehber ve insanlık için de model olmuştur. 

İnsanlık O'nun Miraç'ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O'nun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir Peygambere Ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur.

Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. 

Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da, yakın coğrafyamızda devam eden ve bize yönelen tehditlerin de risklerine dönük farkındalık içerisinde, Türk-İslam Coğrafyasının kan ve gözyaşından biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyoruz.

Kılınan namazların edilen duaların kabul olması umuduyla, tüm İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor Miraç Kandilinizi kutluyoruz.

       İbrahim DOĞAN 
Teç Sen Elazığ İl Başkanı
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN