Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısı ile belediye personelleri ile bayramlaştı. Başkan Şerifoğulları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personellerinin katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı vererek 'Biz bir aileyiz.' vurgusunda bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Belediye personelleri ile bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, özveri ile mesai harcayan çalışanlara gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti. Elazığ’a yapılan hizmet ve yatırımlarda belediye personelinin üstün gayret gösterdiğini dile getiren Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi ailesi olarak şehre hizmet etmekten onur duyduklarını vurguladı. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ BELEDİYESİ AİLESİ OLARAK MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”
Yeni dönemde de Elazığ’ı geleceğe taşıyacak projelerin yatırıma dönüştürülmesi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacaklarına değinen Şahin Şerifoğulları; “Bugüne kadar aziz şehrimiz Elazığ’ımız için gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda, çalışmalarda personellerimizin alın teri, emeği var. Sevdalısı olduğumuz şehrimiz için Elazığ Belediyesi ailesi olarak mesai mefhumu gözetmeden gayretle çalışıyoruz. Biz, büyük bir aileyiz. Görev süremizin ilk döneminde şehrimizde meydanlardan yer altı otoparklarına, fuar ve kongre merkezinden şehirler arası otobüs terminaline, yeni yaşam alanlarından kütüphanelere, sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarına kadar birçok projeyi yatırıma dönüştürmenin haklı gururunu yaşadık. Altyapı sorununa neşter vurarak kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitelerine değer katmayı hedefledik. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla başladığımız yeni dönemde de kentsel ve yerinde dönüşümden ulaşıma, çevre ve şehircilikten aile, kadın ve çocuğa, gençlik ve spordan, sosyal belediyeciliğe ve turizme kadar her alanda şehrimize çağ atlatacak yatırımlarımızı hep birlikte mesai harcayarak Elazığ’ımıza kazandıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta mesai arkadaşlarım olmak üzere kıymetli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN