Belediyecilik AK Parti'nin işidir.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Rixos Otel'deki AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'nda konuştu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül de toplantıya 18 büyükşehir, 30 il, 583 ilçe ile 215 belde olmak üzere toplam 846 AK Parti’li belediye başkanını katıldığını belirterek, her buluşmalarının Türkiye sevdası için bir araya gelmek olduğunu ifade etti.

“Belediyecilik AK Parti’nin işidir” diyen Gül, “Belediyeciliği en iyi AK Parti’li belediye başkanları yapar. Bunu sadece AK Parti'li değil AK Parti’li olmayan bütün cümle alem bu hakkı teslim etmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Gül, toplantıyı anlamlı kılan bir diğer hususun, 7 Haziran'daki seçimlere 3,5 ay kala yapılması olduğunu dile getirerek, “Bu seçimde belediyelerimizin de büyük katkısı olacaktır, başarılı performansımız seçim sürecine olumlu etki yapacaktır. AK Parti, yerel yönetimlerden edindiği tecrübeyi genele yaymış tek partidir. Aramızda Hakkari’den Edirne’ye, Artvin’den İzmir’e kadar belediye başkanları bulunuyor olması, AK Parti’nin Türkiye’nin tek gerçek partisi olduğunu göstermektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN