Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman Tarafından Resmî Törenle Karşılandı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Riyad Uluslararası Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uçağın kapısında karşıladı. Daha sonra havalimanında resmî karşılama töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Suudi Arabistan Kralı Selman, Riyad Uluslararası Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uçağın kapısında karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman, tören alanındaki yerlerine geçti. İki ülke millî marşlarının çalınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kraliyet Tören Kıtası’nı selamladı. Daha sonra da karşılıklı olarak resmî heyetler tanıtıldı.

Havaalanından saraya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman ile baş başa görüştü, ardından da heyetler arası görüşmeye geçildi.

Riyad’daki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye hareket etti.

 

Riyad Kral Halid Uluslararası Havalimanı Kraliyet Terminali'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Veliaht Prens Mukrim Bin Abdülaziz, Veliaht vekili ve İçişleri Bakanı Muhammet Bin Naif Bin Abdülaziz, Savunma Bakanı ve Kraliyet Divan Başkanı Prens Muhammet Bin Selman Bin Abdülaziz ve Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Yunus Demirer uğurladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN